PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »
24 Hour Meals

24 Hour Meals -ateriat palauttavat voimasi, olitpa sitten vaelluksella, pyöräretkellä tai vaikkapa kalareissulla. Sarjasta löydät sopivat tuotteet niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Ateriat ovat pakastekuivattuja tai säilykkeitä, ja ne antavat oikean määrän oikeanlaista energiaa – jotta jaksat taas jatkaa seikkailujasi.

24 Hour Meals -ateriat on suunniteltu ruotsalaisille sotilaille, ja siksi ne antavat oikean määrän oikeanlaista energiaa jonka avulla jaksat keskittyä edessäsi oleviin haasteisiin, olivatpa ne millaisia tahansa. Pakastekuivatut ateriat ja pusseihin pakatut säilykkeet on myös helppo ottaa mukaan ja valmistaa luonnon keskellä, joten voit nauttia kunnon aterian missä tahansa.

24 Hour Mealsin ateriavalikoimaan kuuluu sekä pakastekuivattuja että pehmeisiin pakkauksiin pakattuja säilykeaterioita. Pakastekuivatut tuotteet eivät paina juuri mitään repussa, ja ne sopivatkin loistavasti mukaan retkille kun saatavilla on raikasta vettä. Säilykeateriat puolestaan ovat valmiita syötäväksi sellaisenaan, ja siksi täydellisiä olosuhteisiin joissa vedensaanti on rajoitettua.

24 Hour Meals -ateriat palauttavat voimasi, olitpa sitten vaelluksella, pyöräretkellä tai vaikkapa kalareissulla. Aterioiden säilyvyysaika on vähintään 36 kk, joten vaelluksien ja retkeilyn lisäksi ne sopivat hyvin myös varmuusvarastossa pidettäväksi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…