10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »
Icebreaker

Icebreakerin kerrastot, alusvaatteet ja sukat suunnitellaan kaikki saman filosofian pohjalta, nimittäin että meidän ihmisten tulee elää yhdessä luonnon kanssa, ei toimia sitä vastaan. Jotta maapallo selviäisi kaikista tulevista sukupolvista, meidän täytyy oppia näkemään sukulaisuutemme luonnon kanssa ja lakata kuluttamasta liiallisesti sen resursseja. Luovu siis kuluta ja heitä pois -mentaliteetista, ja valitse sen sijaan jotakin ajatonta ja monikäyttöistä, joka kestää pitkään. Icebreakerin luonnolliset, hienoimmasta ja tarkoin valitusta merinovillasta valmistetut vaatekappaleet ovat juuri sellaisia. Ne tuovat sinulle iloa vuosien ajan, ja kun lopulta on aika hankkia uusia, vaatteet hajoavat luontoon vahingoittamatta sitä.

-27%
-25% Icebreaker Mens 200 Oasis Leggings - Miesten merinovillaiset kerrasto/pitkät housut
-29%
-29%
-25%
-25%
-28%
-28%
-25%
-29%
-30%
-29%
-28%
-29%
-28% Icebreaker Mens 150 Zone LS Crewe -Miesten merinovillainen  alusasu- & kerrosto-paita
-27%
-27%
-30%
-25%
-27%
-29% Icebreaker Wmns 150 Zone LS Crewe- Naisten pitkähihainen merinovillainen aluspaita
-28%
-29%
-28%
-22%
-28%
-19%
-28%
-22%
-23%
-27% Icebreaker Mens 150 Zone SS Crewe - Miesten merinovillainen  lyhythihainen aluspaita
-26%
-27%
-28%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

Icebreaker

Icebreaker-tuotemerkin perusti vuonna 1994 uusiseelantilainen Jeremy Moon. Hänen intohimonsa oli - ja on edelleen - merinovilla. Icebreaker lanseerasi ensimmäisenä maailmassa täysin luonnollisia trikoovaatteita, ja kokoelma ilman synteettisä materiaaleja valmistettuja vapaa-ajan vaatteita edisti nopeaa menestystä.  Luonnonläheinen tuotanto on kestänyt aikaa; nykypävänä myös monet muut ovat omaksuneet saman strategian, ja tarjolla onkin runsas valikoima täysin luonnollisista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Merinovillalla on ylivoimaisia etuja synteettisiin materiaaleihin nähden, ja se eristää hyvin myös kostuneena. Lisäksi villa kuljettaa kosteuden tehokkaasti pois iholta, ehkäisee bakteerien kasvua ja hajujen syntymistä. Icebreakerin toiminta-ajatus on "Luonnollinen on parempi kuin muovi", ja että parhaat kuidut ovat jo saatavilla. Tästä syystä kestävyys- ja tuotantokysymyksillä on tärkeä rooli toiminnassa. Tämä luottamus luontoa kohtaan on inspiroinut myös monia muita yrityksiä ja asiakkaita ympäri maailmaa. 

Toiminnallisuus on seuraava merkittävä piirre Icebreakerissa! Jokainen uusi vaatekappale on suunniteltu sen perusteella, mitä vaatteella halutaan saavuttaa, ja millaista toiminnallisuutta siltä halutaan. Tämä ajatusmalli ohjaa tuotantoketjun toimintaa. Kunnioittaakseen uusiseelantilaisia juuriaan Icebreaker ottaa usein innoitusta Uuden-Seelannin villistä luonnosta. On vaikea löytää mitään aidompaa kuin Icebreaker ja heidän ulkoiluvaatteensa!

Icebreakerin kohderyhmänä ovat kaikki luonnossa viihtyvät, ja heidän valikoimassaan onkin vaatteita koko perheelle ja kaikkiin tilanteisiin! Alusvaatteet, kerrastot, pipot ja hanskat ovat yleisimpiä merinovillan käyttökohteita. Lisäksi Icebreaker valmistaa myös villlapuseroita ja takkeja kokonaan luonnonmateriaaleista. Meiltä Outdoorexperteniltä löydät laajan valikoiman Icebreaker-vaatteita.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…