Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »
Patagonia

Patagonia on vuosien varrella kasvanut pienestä, omistautuneille kiipelijöille varusteita valmistavasta yrityksestä kansainvälisesti tunnetuksi tuotemerkiksi. Nykyisin heidän laaja tuotevalikoimansa sisältää vaatteita ja varusteita esimerkiksi hiihtolajeihin, juoksuun, kalastukseen ja melontaan. Rakkaus alppilajeihin ja luontoon on silti ennallaan, kenties entistäkin suurempana.

Ne aktiviteetit, joihin Patagonia on suuntautunut, eivät vaadi suurta yleisöä – todellinen palkinto on päästä hetkeksi lähelle luontoa. Patagonialle luontosuhde onkin tärkeä, eivätkä he halua tuotteiden kuormittavan ympäristöä. Siksi heidän tuotteensa on valmistettu aidosti ympäristönäkökulma huomioiden, tavoitteena tarjota vain parasta – sekä sinulle että luonnolle.


-31%
-22%
-31%
-31%
-31%
-31%
-31%
-31%
-31%
-31%
-31%
Sivu 1 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 5

Patagonia

Patagonian synty oli seurausta tapahtumasarjasta, joka sai alkunsa Yvons Chouinardsin halusta elättää itsensä kiinnostuksensa kohteella. Aluksi hän myi käsintehtyjä kiiloja ja kiipeilyvarusteita Chouinard Equipment -yrityksen kautta. Yrityksen kohdattua juridisia haasteita se ajettiin alas, ja välineet myytiin Peter Metcalfille. Kiipeilyvarusteistaan jo valmiiksi erittäin tunnettu Black Diamond otti tuotteet, ja Yvon muodosti jäljelle jääneestä liiketoiminnasta Patagonian. Valjaiden ja lukkojen sijaan yritys keskittyi nyt vaatteiden ja laukkujen valmistamiseen. 

Patagonian tuotanto perustuu ekologisesti kestäviin toimintatapoihin, ja tavoitteena on pitää toimintaketju läpinäkyvänä, mikä edistää ohjeistuksien noudattamista. Kierrätettyjen materiaalien käyttö on yksi tekijä, joka edesauttaa yrityksen suhteellisen pientä ympäristövaikutusta. Siksi ympäristötietoiset kiipeilijät ja ulkoilmaharrastajat valitsevat usein juuri Patagonian. Lisäksi Patagonian tuotteiden korkea laatu on luonnollisesti auttanut yritystä saavuttamaan mainetta yhtenä parhaista outdoor-tuotemerkeistä. 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…