10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »
Scott

”Ei oikoteitä” on toiminnut johtoajatuksena Scottin tuotekehitykselle, ja takaa ettei mitään jätetä sattuman varaan. Hiihtolasit, kypärät, vaatteet, suojukset ja kengät ovat kovan työn ja innostuksen tulosta – kuten suurimmat urheilusaavutuksesi, eivät nekään ole puhdasta sattumaa. Scottin innovatiivisilla varusteilla uskallat siksi haastaa rajasi ja nousta uusiin korkeuksiin – olipa areenasi sitten laskettelurinne, metsä tai juoksurata.

-24%
-16%
-24%
-24%
-17%
-24%
-25%
-17%
-16%
-24%
-19%
-24%
-51%
-35%
-38%
-35%
-38%
-28%
-35%
-35%
-45%
-25%
-35%
-41%
-35%
-28%
-35%
-35%
-38%
-33%
-35%
-35%
-24%
-35%
-45%
-35%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

Scott – sauvat, kypärät & hiihtolasit

Ed Scott perusti Scottin yli 60 vuotta sitten Yhdysvalloissa. Heidän ensimmäinen tuotteensa - kavennetut alumiinisauvat - olivat uusi innovaatio, sillä niiden lanseerauksen aikoihin materiaaleina olivat yleensä bambu tai teräs. Nämä hiihtosauvat tarjosivat täydellisen yhdistelmän kulutuksenkestävyyttä ja keveyttä, minkä ansiosta Scott tuli tunnetuksi laadukkaana tuotemerkkinä. Muita mainitsemisen arvoisia Scott-innovaatioita ovat täysvaimennetut maastopyörät sekä kevytrungot triathloniin.

1990-luvun puolivälissä Scott alkoi laajentaa tuotevalikoimaa, ja alkoi valmistaa vaatteita ja varusteita ammattilaisille. Nykyään tuotemerkin tarjontaan kuuluu treenivaatteita, juomareppuja ja aurinkolaseja kaikille aktiivisille ihmisille, olipa lajina sitten rankka maastopyöräily tai rento hölkkäily kaupungin halki.

Aivan kuten suurimmat urheilusaavutuksesi eivät ole pelkkää yhteensattumaa, ei myöskään Scottin hiihtolasien, kypärien, vaatteiden ja kenkien tuotekehityksessä jätetä mitään sattuman varaan. Tuotekehityksen mottona on ”Ei oikoteitä”, jotta voisit tuntea olosi turvalliseksi varusteidesi kanssa ja haastaa omat rajasi – tavoitteletpa sitten uusia ennätyksiä juoksuradalla, maastopyöräreiteillä tai laskettelurinteessä.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…