Oakley

“Settle for nothing less than the best season ever.”

Oakley suunnittelee aurinkolaseja ja laskettelulaseja, joita monesti maailman huippu-urheilijat käyttävät laskettelussa, hiihdossa, lumilautailussa, maastopyöräilyssä ja triathlonissa. Suuri menestys perustuu useisiin tuotekehittelyihin, kuten PRIZM ™-linsseihin, ja uusien teknologisten ominaisuuksien ansiosta ovat he edelleen markkinoiden johtavassa asemassa mitä tulee tuotesuunnitteluun. Tänä päivänä Oakley tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aurinko- ja laskettelulaseja sinulle jolle käy vain paras. Siitä huolimatta, tavoitteletko parempaa tulosta tai jos vain haluat korkealaatuiset ja ajattomat lasit jotka näyttävät yhtä hyvältä vuosi toisensa jälkeen – löydät ne täältä.

Valmistaja:

Lajittelu:

Tuotteita per sivu:

Oakley - Laskettelulasit ja aurinkolasit urheiluun ja arkeen


James Jannard perusti menestyksekkään ja suositun Oakley-tuotemerkin, josta on tullut synonyymi laadukkaille laskettelulaseille ja aurinkolaseille. Nykyään Oakley valmistaa laskettelulaseja myös lumilautailuun ja aurinkolaseja maastopyöräilyyn,triathloniin ja golffiin. He johtavat markkinoiden tuotesuunnittelua ja huippu-urheilijat käyttävät usein heidän tuotteita kilpailuissa ympäri maailmaa.

Oakley perustettiin vuonna 1975 ja ensimmäinen tuote, joka julkaistiin oli, usko tai ei, - moottoripyörän kahva. Liiketoiminta oli meneillään Oaklyn perustajan autotallissa ja myynti motocross-kilpailujen yhteydessä. Oakley jatkoi moottoripyöräily tuotteiden suunnittelua, ja vasta 1980-luvulla he valmistivat ensimmäiset aurinkolasit. Vuonna 2007 Luxottica osti Oakleyn, jonka jälkeen he päätyivät täysin uudenlaisille markkinoille, mm. Ray Banin kanssa. Nykyään Oakleyn laskettelu- ja aurinkolasit ovat paljon esillä koska maailman huippu-urheilijat käyttävät heidän tuotteita urheilutapahtumissa maailmanlaajuisesti.

Oakleyn menestyksen eri teknologiat ja innovaatiot ovat monia. Täältä voit lukea yhteenvedon useimmista yleisimmistä teknologioista:

Oakley PRIZM ™
Parantaa näkökykyäsi, jotta saat paremman värikirjon vahvemmilla kontrasteilla.

Oakley HDPolarized
Tämä teknologia takaa, ettei kirkas valo häikäise, siitä huolimatta oletko ulkona golffaamassa, ajat autolla tai pyöräilet. Terävä valo ei ainoastaan ​​ärsytä silmiä ja voi aiheuttaa päänsärkyä, vaan se voi myös olla vaaraksi - esimerkiksi pyöräilijöille, jotka eivät näe tarpeeksi aikaisin epätasaisuuksia ja kuoppia tiessä.

Oakley Plutonite®
Estää kaikentyyppisten ultraviolettisäteiden pääsyn vaurioittamaan silmiäsi. Myös Oakleyn läpinäkyvät linssit estävät 100% UV-säteilyn.

Oakley High Definition Optics® (HDO®)
Toistaa oikeanlaisen ja selkeän näkökentän - toisin kuin jotkut muut linssit, jotka voivat aiheuttaa esineiden näyttämisen suuremmilta tai erilaisilta.

Suositut tuotemerkit

Lataa…