Päätämme kevätalen alennusportailla! | Lue lisää & tee ostoksia täällä >>
Anna koodi: OE100 yli 100 € | OE250 yli 200 € | OE500 yli 300 € | OE1000 yli 500 €
 »
Oakley

“Settle for nothing less than the best season ever.”

Oakley suunnittelee aurinkolaseja ja laskettelulaseja, joita monesti maailman huippu-urheilijat käyttävät laskettelussa, hiihdossa, lumilautailussa, maastopyöräilyssä ja triathlonissa. Suuri menestys perustuu useisiin tuotekehittelyihin, kuten PRIZM ™-linsseihin, ja uusien teknologisten ominaisuuksien ansiosta ovat he edelleen markkinoiden johtavassa asemassa mitä tulee tuotesuunnitteluun. Tänä päivänä Oakley tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aurinko- ja laskettelulaseja sinulle jolle käy vain paras. Siitä huolimatta, tavoitteletko parempaa tulosta tai jos vain haluat korkealaatuiset ja ajattomat lasit jotka näyttävät yhtä hyvältä vuosi toisensa jälkeen – löydät ne täältä.

-33%

Oakley - Laskettelulasit ja aurinkolasit urheiluun ja arkeen


James Jannard perusti menestyksekkään ja suositun Oakley-tuotemerkin, josta on tullut synonyymi laadukkaille laskettelulaseille ja aurinkolaseille. Nykyään Oakley valmistaa laskettelulaseja myös lumilautailuun ja aurinkolaseja maastopyöräilyyn,triathloniin ja golffiin. He johtavat markkinoiden tuotesuunnittelua ja huippu-urheilijat käyttävät usein heidän tuotteita kilpailuissa ympäri maailmaa.

Oakley perustettiin vuonna 1975 ja ensimmäinen tuote, joka julkaistiin oli, usko tai ei, - moottoripyörän kahva. Liiketoiminta oli meneillään Oaklyn perustajan autotallissa ja myynti motocross-kilpailujen yhteydessä. Oakley jatkoi moottoripyöräily tuotteiden suunnittelua, ja vasta 1980-luvulla he valmistivat ensimmäiset aurinkolasit. Vuonna 2007 Luxottica osti Oakleyn, jonka jälkeen he päätyivät täysin uudenlaisille markkinoille, mm. Ray Banin kanssa. Nykyään Oakleyn laskettelu- ja aurinkolasit ovat paljon esillä koska maailman huippu-urheilijat käyttävät heidän tuotteita urheilutapahtumissa maailmanlaajuisesti.

Oakleyn menestyksen eri teknologiat ja innovaatiot ovat monia. Täältä voit lukea yhteenvedon useimmista yleisimmistä teknologioista:

Oakley PRIZM ™
Parantaa näkökykyäsi, jotta saat paremman värikirjon vahvemmilla kontrasteilla.

Oakley HDPolarized
Tämä teknologia takaa, ettei kirkas valo häikäise, siitä huolimatta oletko ulkona golffaamassa, ajat autolla tai pyöräilet. Terävä valo ei ainoastaan ​​ärsytä silmiä ja voi aiheuttaa päänsärkyä, vaan se voi myös olla vaaraksi - esimerkiksi pyöräilijöille, jotka eivät näe tarpeeksi aikaisin epätasaisuuksia ja kuoppia tiessä.

Oakley Plutonite®
Estää kaikentyyppisten ultraviolettisäteiden pääsyn vaurioittamaan silmiäsi. Myös Oakleyn läpinäkyvät linssit estävät 100% UV-säteilyn.

Oakley High Definition Optics® (HDO®)
Toistaa oikeanlaisen ja selkeän näkökentän - toisin kuin jotkut muut linssit, jotka voivat aiheuttaa esineiden näyttämisen suuremmilta tai erilaisilta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…