Viimeinen päivä: -20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »
Enervit

Italialaisella Enervitillä on yli 50 vuoden kokemus urheiluravitsemuksesta ja heidän valikoimastaan löytyy proteiinipatukoita, urheilugeeliä ja ravintolisiä urheilijoille ympäri maailmaa. Vuonna 2018 (ja viisi vuotta eteenpäin) Enervit on myös julkisuudessa ja yhteistyökumppanina Ironman Europe:ille, mikä osoittaa, että ravintolisät sopivat niin tavallisen treenin aikana kuin myös silloin kun haluat haastaa ja suorittaa maksimaalisesti kilpailujen ja kisojen aikana. Enervit varmistaa, että saat juuri sen mitä tarvitset ennen kovaa haastetta, sen aikana ja sen jälkeen - siitä huolimatta tarvitsetko energiaa, kestävyyttä tai nopeaa palautumista.

Enervit - Proteiinipatukat, urheilugeelit ja ravintolisät

Kun haastat itsesi aktiviteetin aikan, on tärkeää, että kehosi saa oikeanlaista ravintoa oikeaan aikaan, jotta voit suorittaa ja palautua optimaalisesti. Enervit tietää tarkalleen millaista ravintoa tarvitset, jotta saat parhaat edellytykset treeniin, kilpailuun tai kisaan. Heidän tarjonnastaan löytyy proteiinipatukoita, urheilugeelejä, juomia ja lisäravinteita, jotka antavat sinulle juuri sen, mitä tarvitset ennen urheiluharjoitusta, sen aikana ja sen jälkeen.

Enervit on italialainen tuotemerkki, jolla on yli 50 vuoden urheiluravintoalan kokemus. Tutkimus on alusta alkaen ollut keskeinen osa Enervitin tuotekehitystä, jonka ansiosta he ovat saaneet luottamuksen työskennellä lähellä urheilijoita, jotka haluavat parantaa suorituskykyään erityisesti kilpailun aikana. Kaikki tuotteet on sertifioitu ja hyväksytty käytettäviksi kilpailussa eikä niitä pidetä dopingina. Enervitin avulla voit saada enemmän energiaa ennen treeniä, lisätä kestävyyttä treenin aikana ja nopeuttaa palautumista jälkeenpäin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…