Aiotko syksyllä vaeltamaan?
Norrøna-, Rab-, Houdini- ja monet muut vaellusuutuudet löydät täältä
 »
Icebug

Luontoon lähtemisen kuuluu olla helppoa. Siksi Icebug alkoi vuonna 2001 toteuttaa visiotansa nastakenkien tuottamisesta maailman parhaalla pidolla. Kengät sopivat hyvin jalkoihisi ja antavat sinulle luottamuksen jokaiselle askeleellesi, miltä tahansa seikkkailusi näyttääkin. Icebug on jo alusta lähtien johtanut markkinoita nastaisella pidolla ja tarjoaa erilaisia kenkiä, nastoilla ja ilman. Juoksuharjoittelu, metsässä kulkeminen tai kaupunkikävely, aktiviteetilläsi ei ole merkitystä, koska Icebugit jaloissasi voit aina tuntea askeleesi turvalliseksi. Kun Icebug valmistaa kengät hyvällä pidolla - on niissä myös hyvä pito. 

Icebug – Nastakengät arkeen ja juoksulenkille

Icebug perustettiin vuonna 2001. Heti alusta lähtien yrityksen visiona oli valmistaa maailman parhaimmat nastalliset kengät, jotta useammat ihmiset pääsisivät helposti luontoon. Nykyään Icebug tarjoaa erilaisia nastallisia ja nastattomia kenkiä naisille ja miehille. Löydät kävely- ja juoksukengät, jotka on sovellettu eri pinnoille ja vuodenajoille.

 

Icebugin pitoteknologiat ja kenkämallit

Icebug työskentelee tänä päivänä viiden eri pitoteknologian kanssa. Nämä viisi ovat BUGrip, BUGweb, OLX, RB9X ja Michelin Winter Compound. Sarja koostuu sekä nastallisista että nastattomista kengistä, mutta kaikki kengät ovat suunniteltu antamaan sinulle hyvän pidon riippuen siitä, mihin aiot niitä käyttää.

Tunnetuin ja suosituin pitoteknologia on BUGrip®, jossa kumipohja yhdistyy liialliseen määrään karbiditeräsnastoja, jotka ovat 6-7 kertaa vahvempia kuin tavallinen teräs. Nastojen ylimäärä johtuu siitä, että kumi on luonnon materiaali, ja on vaikeaa poistaa täysin riskiä, etteikö jotkut nastoista putoaisi pois. Tästä syystä Icebug on kohottanut ylimääräisten nastojen määrää, mikä tekee kengästä optimaalisesti toimivan, vaikka 3-4 nastaa katoaisikin. On myös hyvä tietää että jonkin ajan kuluttua, kun käytät Icebug kenkiäsi märillä pinnoilla voi nastat peittyä pienellä ulkoruostekerroksella. Ei ole mitään syytä huoleen, koska nastojen päätehtävä löytyy karbiditeräspiikeistä, joihin tämä ei vaikuta.

 

BUGrip®

Kengät, joissa on BUGrip®-teknologia on aina nastallisia kenkiä ja valmistettu kaikkiin tilanteisiin, joissa sinun on päästävä eteenpäin liukkaimmilla pinnoilla. Tästä kategoriasta löydät niin juoksukengät kuin kävelykengät arkeen. BUGrip®-kenkien tuntomerkit ovat, että niihin on yhdistetty 15-19 karbiditeräspiikkiä, jotka yhdessä kumin kanssa tarjoavat kengälle dynaamisen toimintakyvyn. Nastat eivät ole täysin kiinni kengässä, mutta kun astut jalallesi, toimivat nastat erikseen ja työntyvät sisemmälle pohjalliseen. Näin saat parhaan mahdollisen pidon kaikilla pinnoilla, siitä huolimatta missä liikut.

 

*Icebug varoittaa: Emme voi taata, ettet koskaan liukastuisi. BUGrip®-tuotteita ei myöskään suositella sisäkäyttöön.


RB9X®

Icebugs Rubber 9 Extreme (RB9X) kengät sopivat niille, jotka asettavat korkeat vaatimukset todella hyvälle pidolle vaihtelevassa maastossa. RB9X®-kengät ovat nastattomat kengät ja ne tarjoavat ympäri vuoden erinomaisen pidon kuivalla asfaltilla sekä märillä kallioilla tai muilla vaikeilla pinnoilla. Tätä mallia voidaan siis käyttää aktiviteeteissa kuten Swimrun.

 

OLX

Aivan kuten BUGrip®-kengissä, ovat OLX-mallit myös nastalliset. Erona on, että OLX-kengissä on täysin kiinteät nastat ja ohuempi pohja, mikä tekee niistä kevyemmät ja niillä saat paremman otteen maasta. Kiinteitä nastakenkiä on suositeltavaa käyttää off-trail-juoksu aktiviteeteissa, koska ne tarttuvat alustaan kuin alustaan, eivätkä mukaudu eri pinnoille kuten BUGrip®-kengät.

 

Michelin Winter Compound

Tämän luokan kengät ovat nastattomia, mutta ne antavat hyvän pidon ennalta arvaamattomilla, vaihtelevilla pinnoilla. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen esim. juuri Suomessa, jossa syksyn ja talven sää voi vaihdella valtavasti lumen ja sateen välillä ja pinta voi muuttua päivittäin. Michelin Winter -komponentti on tulos yhteistyöstä MICHELIN Technical Solesin kanssa, ja näin ollen kengät jäljittelevät MICHELIN X-Ice Xi3 talvirenkaan ominaisuuksia. Tämä muodostaa kitkan alustaan ja antaa pidon, joustavuuden ja kestävyyden jopa alhaisissa lämpötiloissa.

 

BUGweb

Tämä pitoteknologia löytyy yhdestä Icebugin kenkälisävarusteista, joita suositellaan täydentämään Icebug-kenkiäsi, jotta saat todella hyvän pidon erittäin liukkailla pinnoilla. BUGweb® on muotoiltu kengänpohjan muotoiseksi, sisältäen kuusi karbiditeräspiikkiä, ja jonka kiinnität kenkäsi alle. Se on kuin erottamaton osa pohjaa, mikä ei pelkästään ole kauniimpi vaihtoehto vain myös turvallisempi vaihtoehto.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…