10% lisäalennus koko ostoksesta*
Anna koodi EXTRA10. Katso ehdot ja shoppaile tästä!
 »
Icebug

Luontoon lähtemisen kuuluu olla helppoa. Siksi Icebug alkoi vuonna 2001 toteuttaa visiotaan maailman parhaiten pitävien nastakenkien valmistamisesta. Kengät sopivat hyvin jalkoihisi ja antavat sinulle luottamuksen jokaiselle askeleellesi, miltä tahansa seikkailusi näyttääkin. Icebug on jo alusta lähtien ollut nastakenkien markkinajohtaja, ja tarjoaa nykyisin laajan valikoiman erilaisia kenkiä, nastoilla ja ilman. Juoksuharjoittelu, metsässä kulkeminen tai kaupunkikävely, aktiviteetilläsi ei ole merkitystä, koska Icebugit jaloissasi voit aina tuntea askeleesi turvalliseksi. Kun Icebug valmistaa pitävät kengät – ne myös pitävät. 

-36%
/images/product/medium/61223.jpg
False
-55%
/images/product/medium/30292.jpg
False
-56%
/images/product/medium/30293.jpg
False

Icebug – nastakengät arkeen ja juoksulenkille

Icebug perustettiin vuonna 2001. Heti alusta lähtien yrityksen visiona oli valmistaa maailman parhaat nastalliset kengät, jotta luontoon lähteminen olisi helpompaa ja mahdollista useammille ihmisille. Nykyään Icebug tarjoaa erilaisia nastallisia ja nastattomia kenkiä, kuten kävely- ja juoksukenkiä, jotka on sovellettu erilaisille pinnoille ja vuodenaikoihin.

 

Icebugin pitoteknologiat ja kenkämallit

Icebug työskentelee tänä päivänä viiden eri pitoteknologian kanssa. Nämä viisi ovat BUGrip, BUGweb, OLX, RB9X ja Michelin Winter Compound. Sarja koostuu sekä nastallisista että nastattomista kengistä, mutta kaikki kengät ovat suunniteltu antamaan sinulle hyvä pito kenkien käyttötarkoituksen mukaisesti.

Tunnetuin ja suosituin pitoteknologia on BUGrip®, jossa kumipohja yhdistyy tavallista suurempaan määrään karbiditeräsnastoja, jotka ovat 6-7 kertaa vahvempia kuin tavallinen teräs. Nastojen ylimäärä johtuu siitä, että kumi on luonnonmateriaali, ja on vaikeaa poistaa täysin nastojen irtoamisen riskiä. Tästä syystä Icebug on lisännyt ylimääräisten nastojen määrää, mikä tekee kengästä optimaalisesti toimivan, vaikka 3-4 nastaa katoaisikin. On myös hyvä tietää, että käyttäessäsi Icebug-kenkiäsi märillä pinnoilla voivat nastat jonkin ajan kuluttua peittyä pienellä ulkoruostekerroksella. Tästä ei tarvitse huolestua, koska nastojen päätehtävään tämä ei vaikuta. 

 

BUGrip®

Kengät, joissa on BUGrip®-teknologia on aina nastallisia kenkiä ja valmistettu kaikkiin tilanteisiin, joissa sinun on päästävä eteenpäin liukkaimmilla pinnoilla. Tästä kategoriasta löydät juoksukengät ja kävelykengät arkeen. BUGrip®-kenkien tuntomerkit ovat, että niihin on yhdistetty 15-19 karbiditeräsnastaa, jotka yhdessä kumin kanssa tarjoavat kengälle dynaamisen toimintakyvyn. Kun astut jalallesi, toimivat nastat erikseen ja työntyvät sisemmälle pohjalliseen. Näin saat parhaan mahdollisen pidon kaikilla pinnoilla, siitä huolimatta missä liikut.

*Icebug varoittaa: Emme voi taata, ettet koskaan liukastuisi. BUGrip®-tuotteita ei myöskään suositella sisäkäyttöön.


RB9X®

Icebugs Rubber 9 Extreme (RB9X) kengät sopivat niille, jotka asettavat korkeat vaatimukset todella hyvälle pidolle vaihtelevassa maastossa. RB9X®-kengät ovat nastattomat kengät ja ne tarjoavat ympäri vuoden erinomaisen pidon kuivalla asfaltilla sekä märillä kallioilla tai muilla vaikeilla pinnoilla. Tätä mallia voidaan siis käyttää erilaisissa aktiviteeteissa, kuten esimerkiksi swimrun.

 

OLX

Aivan kuten BUGrip®-kengissä, ovat OLX-mallit myös nastallisia. Erona on, että OLX-kengissä on täysin kiinteät nastat ja ohuempi pohja, mikä tekee niistä kevyemmät ja niillä saat paremman otteen maasta. Kiinteitä nastakenkiä on suositeltavaa käyttää off-trail-juoksussa, koska ne tarttuvat alustaan kuin alustaan, eivätkä mukaudu eri pinnoille kuten BUGrip®-kengät.

 

Michelin Winter Compound

Tämän luokan kengät ovat nastattomia, mutta ne antavat hyvän pidon ennalta arvaamattomilla, vaihtelevilla pinnoilla. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen juuri Suomessa, jossa syksyn ja talven sää voi vaihdella valtavasti lumen ja sateen välillä ja pinta voi muuttua päivittäin. Michelin Winter -komponentti on tulos yhteistyöstä MICHELIN Technical Solesin kanssa, ja näin ollen kengät jäljittelevät MICHELIN X-Ice Xi3 talvirenkaan ominaisuuksia. Tämä muodostaa kitkan alustaan ja antaa pidon, joustavuuden ja kestävyyden myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa.

 

BUGweb

Tämä pitoteknologia löytyy Icebugin kenkälisävarusteista, joita suositellaan täydentämään Icebug-kenkiäsi, jotta saat todella hyvän pidon erittäin liukkailla pinnoilla. BUGweb® on muotoiltu kengänpohjan muotoiseksi, sisältäen kuusi karbiditeräspiikkiä, ja jonka kiinnität kenkäsi alle. Se on kuin erottamaton osa pohjaa, mikä ei ole pelkästään kauniimp, vaan myös myös turvallisempi vaihtoehto.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…