20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
Norröna

Norrönan tuotemerkki on saanut inspiraationsa Norjan kovasta, karusta ja kylmästä luonnosta, joka ajoittain vallitsee kauniissa Norjassa. Jørgen Jørgensen perusti Norröna tuotemerkin vuonna 1929, ja alkoi suunnittelemaan kestäviä ulkoiluvarusteita, jotka heti alusta suunniteltiin kestämään säässä kuin säässä. Heti ensimmäisistä tuotteissa lähtien, on Norröna jatkanut korkealaatuisten tuotteiden kuten kuorihousujen, neulepuseroiden, reppujen ja varusteiden valmistamista. Tuotteet ylittävät odotuksesi, siitä huolimatta aiotko hiihtää, vaeltaa tai lähteä maastopyöräilemään. Nykyään kaikki tuotteet kuuluvat ”Loaded Minimalism” konseptiin, jossa Norröna yhdistää yhdistelee tunnusominaisen suunnittelun tärkeisiin toiminnallisiin yksityiskohtiin. Norrönan vaatteet ja varusteet päällä tulee sinulla aina olemaan kaikki mitä tarvitset päälläsi - riippumatta siitä kuinka haastava seuraava seikkailusi on.

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
Näyttää 1 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 7

Norröna - Vaatteet & varusteet hiihtämiseen, maastopyöräilyyn ja vaeltamiseen

Täältä löydät Norrönalta takit, housut, paidat ja varusteet, jotka on suunniteltu monenlaisiin aktiviteetteihin kuten vaeltamiseen, kiipeilyyn, hiihtoon ja maastopyöräilyyn. Norrönan tuotteissa yhdistyvät muotoilu ja erinomainen toimivuus, jonka ansiosta voit aloittaa uudet seikkailut tietäen, että sinulla on kaikki olennaiset vaatteet ja varusteet, jotka saatat tarvita.

Norröna tuotemerkki syntyi vuonna 1929, kun perustaja Jørgen Jørgensen alkoi suunnittelemaan Kanvasreppuja, puuvillavaatteita, nahkahihnoja ja muita ulkoiluvarusteita, jotka suunniteltiin kestämään Norjan kovaa säätä. Nykyään Norröna on edelleen perheomistettu yritys, jonka tavoitteena on suunnitella korkealaatuisia, tuulenpitäviä ja kestäviä tuotteita seikkailijoille ympäri maailmaa. Vaatteet ja varusteet täyttävät nykyaikaisen ulkoiluharrastajan vaativat tarpeet. Kun Norröna käynnisti muotoilukonseptin ”Loaded Minimalism” vuonna 2002 pakattiin houkutteleva muotoilu, toiminnallisuus ja monipuolisuus yhteen ja samaan tuotteeseen, ja siitä lähtien Norröna on ylittänyt odotukset kerta toisensa jälkeen. Nykyään kaikki Norrönan tuotteet kuuluvat ”Loaded minimalism” konseptiin. Et vain tule näyttämään hyvältä seikkailusi aikana, vaan sinulla tulee myös olemaan tarvittavat yksityiskohdat paikallaan, jotta voit ottaa seuraavan haasteen vastaan, siitä huolimatta, kuinka kova seuraava haasteesi on.

Norrönan kokoelmat ovat saaneet nimensä eri paikoista Norjassa, joissa eri aktiviteetteja harjoitetaan. Näin ollen sinun on helppo nähdä, mitkä tuotteet on suunniteltu mm. kiipeilyyn, hiihtoon tai vaeltamiseen:

 

Hiihto ja lumilautailu

Lofoten - Menestystuote, tekninen, kestävä ja käytännöllinen vaate alppi-freeride-lasketteluun.

Tamok – Vaatteet, joiden muotoilu on saanut inspiraationsa varusmiesvaatteista, ja jotka on kehitetty backcountry freeride -lasketteluun.

Röldal – Freeride-vaatteita, joissa on urbaani kaupunkitunnelma. Näitä vaatteita voi yhtä hyvin käyttää niin kaupungissa kuin ylhäällä vuoristossa.

 

 

Kiipeily ja huippukierros

Trollveggen - Todella kestävät korkealaatuiset vaatteet alppikiipeilyä varten.

Lyngen – Toiminnalliset, kevyet vaatteet, joilla on todella hyvä hengittävyyskyky ja joustavuus. Täydelliset vuoren huipulle kiipeämiseen.

 

 

Pyöräily

Fjørå - Suuri menestyksellinen kokoelma singletrackille. Paljon värejä ja voimakkaita kontrasteja.

Skibotn - Yksi Norrönan pienemmistä konsepteista, joissa on käytetty neutraalimpia värejä. Freeride-pyöräily maastopyörällä monipuolisessa maastossa.

 

 

Vaellus

Svalbard - Joustavat ja kestävät vaatteet raskaaseen vaellukseen.

Bitihorn - Kevyet ja mukavat vaatteet, jotka sopivat täydellisesti kesällä vaeltamiseen.

Falketind - monipuolinen kokoelma ympäri vuoden retkeilyyn. Jokaiselle jotain.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…