Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »
Asics

Asics on paitsi maailmankuulun kenkävalmistajan nimi, myös akronyymi latinalaisesta sanonnasta "Anima Sana In Corpore Sano" (Terve sielu terveessä ruumiissa). Nämä sanat ovat olleet Asicsin innoittaja siitä lähtien, kun yrityksen perustaja Kihachiro Onitsuka vuonna 1949 valmisti ensimmäiset koripallokengät omassa olohuoneessaan Japanissa.

Nykypäivänä Asics on kenties kaikkein tunnetuin nimi juoksupiireissä, kiitos lukuisten eri juoksukenkämallien. Niiden joukosta löydät takuulla sopivat, olipa aikomuksenasi sitten kilpailla, juosta asfaltilla halki kaupungin, maastojuoksulenkki metsässä tai rauhallinen aamuhölkkä korttelin ympäri. Asics-juoksukengissä on painoltaan kevyt vaimennus ja optimaalinen tuki, joka vie askeltasi eteenpäin ja auttaa parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

-27%
UUSI
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-33%
-27%
UUSI
-27%
-31%
-27%

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…