Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »
Sail Racing

Sail Racingin valikoimasta löydät mm. laadukkaat ja tyylikkäät  takit, liivit ja käsineet. Kaikki vaatteet on suunniteltu  sopimaan purjehtimiseen vaativissa olosuhteissa,  mutta ne ovat yhtä lailla suosittuja tyylitietoisten arkimuotina.

-32%
-25%
-25%
-32%
-25%
-32%
-32%
-25%
-32%
-32%
-22%
-32%
-32%
-32%
-22%
-27%
-32%
-22%
UUSI
-27%
-32%
-32%
-22%
-19%
-32%
-27%
-27%
-22%
-32%
-32%

Sail Racing

Sail Racing on ollut yksi purjehtijoiden suosikkituotemerkeistä jo vuodesta 1977. Sail Racingin perusti ryhmä purjehtijoita joilla oli yhteinen tavoite – kehittää tuotteita jotka täyttävät heidän vaatimuksensa ja perustuvat heidän intohimoonsa purjehdusta kohtaan. Rima on asetettu korkealle, ja kaikkien vaatekappaleiden tulee selvitä haastavissa olosuhteissa niin sisäsaaristossa kuin avomerellä ja kilpailuissakin.

Valikoiman jatkuvan kehittämisen ja vaatimuksiin vastaamisen takaamiseksi Sail Racingin tuotekehitystiimiin kuuluu suunnittelijoita, kaavoittajia ja materiaaliasiantuntijoita. Toiminnallisuuden ja kestävyyden varmistamiseksi kokeneet purjehtijat testaavat kaikkia vaatekappaleita, ja tarjoavat tärkeää tietoa tuotekehittäjille. Sail Racing on toiminut sponsorina monille tunnetuille kilpapurjehtijoille, ja on omistautunut helpottamaan purjehtimista huipputeknologisilla materiaaleilla ja virheettömällä laadulla.

Nykyisin Sail Racingin vaatteet ovat paitsi purjehtijoiden myös tyylitietoisten suosiossa arkimuotina. Erityisesti takit ovat suosittuja, sillä niiden kestävyys ja lämpöominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Sail Racingin valikoimaan kuuluu mm. erilaisia takkeja, liivejä ja käsineitä.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…