20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »
Merrell

Merrellin matka alkoi pienimuotoisena vaellussaapastuotantona ulkoilusta kiinnostuneelle ryhmälle. Tänä päivänä tuotemerkki on kasvanut suosituksi vaeltajien keskuudessa ympäri maailmaa. Kun Randy Merrell, yli kolme vuosikymmentä sitten, alkoi tuottaa käsintehtyjä, räätälöityjä saappaita, ei mennyt paljoakaan aikaa ennen kuin useammat ihmiset halusivat palan kakusta. Randy aloitti yhteistyön Clark Matisin ja John Schweizerin kanssa – aika, jolloin Merrellin tuotemerkki lähti todelliseen kasvuun. He saivat jo varhaisessa vaiheessa positiivista palautetta: ”parhaat koskaan valmistetut vaellussaappaat”, palaute, joka edelleen pitää paikkansa.

Merrell – Mukavan tuntuiset kengät ja vaellussaappaat

Merrell valmistaa mukavan tuntuisia kenkiä ja vaellussaappaita sinulle, joka arvostaa monipuolisuutta, mukavuutta ja kestävyyttä. Merrellin saappaat tarjoavat hyvän tuen ja istuvat mukavasti jaloissasi, siitä huolimatta miltä seuraava seikkailusi näyttää.

Tuotemerkin perustaja Randy Merrellillä on tausta jalkineiden tuotantoteollisuudessa. Hän alkoi tuottaa vaellussaappaita käsityönä hyvin pienessä mittakaavassa. Vuonna 1981 Yhdysvalloissa huppu-urheilijat Clarkin Matis ja Johannes Schweizer kuulivat tästä pienimuotoisesta tuotannosta ja halusivat olla mukana kehittämässä tuotemerkistä jotain suurempaa. Yhdessä he yhdistivät taitonsa ja osaamisensa suunnittelussa, markkinoinnissa ja tunteessa käsityöhön ja loivat tuotemerkin, jonka me tänä päivänä tunnemme nimeltä Merrell.

Merrellin filosofian mukaan, fantastiselle elämälle ulkona ei pitäisi olla esteitä. Siksi kaikki heidän valmistavat kengät sisältävät neljä avainsanaa: mukavuus, muotoilu, kestävyys ja monipuolisuus. Jalkineiden pitää istua hyvin ja tuntuu mukavalta jaloissa siitä huolimatta, lähdetkö päiväretkelle, juokset, kiipeät vuorelle tai lähdet kävelylle keskustaan. Merrell käyttää paljon aikaa kenkien muotoiluun, jotta kengistä tulee monipuolisia. Suunnittelussa ei ole pelkästään kyse ulkonäöstä, vaan myös tunteesta, muotoilusta ja toiminnallisuudesta, jotta voit kokea luonnon juuri niin kuin haluat, ilman esteitä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…