-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »
Woolpower

Woolpower valmistaa vaatteensa tehtaassaan Östersundissa, Jämtlandissa. Yritys perustettiin vuonna 1969 ja sen jälkeen tuotteita on kehitetty samassa paikassa, ympäri vuoden ja kaikkina neljänä vuodenaikana. Kaikki tuotteet valmistetaan merinovillasta, jonka ainutlaatuiset edut ovat monet. Merinovillakuitu sitoo suuria määriä ilmaa sisäänsä, joka eristää kehon lämmöllä. Villa myös lämpenee vaikka se olisi kostea ja imee kosteutta sisäänsä, mikä tekee materiaalista kuivan tuntuisen ihoa vasten. Jos hikoilet, Woolpowerin vaatteet pysyvät puhtaina, eivätkä ne haise.

UUSI
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

Woolpower – Ruotsalaisvalmisteiset villaiset alusalut

Kun ostat Woolpower-vaatten, voit olla varma, että se on valmistettu huolella ottaen huomioon niin luonnon, kuin henkilöt jotka valmistivat sen. Yhtiön liiketoimintaa heijastaa kestävyysperjaate- vaatteet ovat toiminnallisia, erittäin laadukkaita ja ajattomia, jotta voit käyttää niitä niin pitkään kuin mahdollista. Woolpower on myös tärkeä kestävän tuotannon kannalta. Kaikki vaatteet valmistetaan Östersundin tehtaalla aina langasta valmiisiin vaatteisiin. Tällä tavoin Woolpower voi hallita valmistusprosessin kaikkia osia ja varmistaa, että se toteutetaan hyvin. Perinteisessä tekstiilitehtaassa ompelijat istuvat saman ompelukoneen äärellä ja ompelevat samantyyppisiä ompeleita päivästä toiseen, usein tarkastaja selän takana, joka hyväksyy tai hylkää tuloksen. Woolpower on kääntänyt tämänkin prosessin ylösalaisin. Jokainen ompelija ompelee vaatteet alusta loppuun siirtymällä koneiden välillä ja olemalla oma tarkastajansa. Jos he ovat tyytyväisiä vaatteeseen, he ompelevat pesulapun viereen nimilappunsa, mikä on eräänlainen laatutakuu ja todiste siitä, että jokaisen vaatteen takana on henkilö. Henkilö, jolla on erittäin korkea ammattitaito. Katso Woolpower-vaatettasi, kuka on ommellut vaatteesi?

Kaikki vaatteet valmistetaan merinovillasta. Se on luonnon oma toiminnallinen materiaali ja keinotekoisesti on vaikea valmistaa materiaalia, jolla on villan kaikki ominaisuudet. Villa kuumenee, vaikka se olisi märkä. Se poistaa myös kosteuden iholta ja kuivuu nopeasti. Jos vaate on hikinen, se on silti freesi ja hajuton. Villan itsepuhdistuvat vaikutukset antavat sinulle mahdollisuuden jättää vaatteen pesemisen harvempaan kertaan. Yksinkertainen tuuletus voi riittää.

Woolpower lähettää terveisiä: Tee jotain muuta hauskempaa kuin pese vaatteitasi. Lisäksi planeetallemme voi paljon paremmin, jos hyppäät muutaman pyykinpesun yli. Mutta jos sinun kuitenkin tarvitsee pestä Woolpowerin villavaatteesi, voit pestä sen 60 asteessa ja kuivata keskilämmöllä. Villakuidun pinta on täynnä pieniä suomuja, joiden takia villavaatteet voi mennä kasaan pesun aikana. Mutta suomut Woolpowerin vaatteissa saa poistettua käsittelemällä vaatteen ja merinovillan voi hyvin pestä koneessa ilman että näin käy. Vaatteet eivät kutistu eivätkä värjää, mutta käännä ne silti ylösalaisin, jotta ne kestävät pidempään.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…