Aiotko syksyllä vaeltamaan?
Norrøna-, Rab-, Houdini- ja monet muut vaellusuutuudet löydät täältä
 »
Houdini

Menesty paremmin, koe enemmän ja pidä hauskempaa seikkailusi aikana. Voit tehdä kaiken tämän ilman että sen tarvitsee tapahtua ympäristön kustannuksella. Siksi ruotsalaiselle Houdini tuomerkille on tärkeää kehittää täydellinen, hyvin harkittu valikoima, jossa kestävyys ja toiminnalliset ominaisuudet kulkevat käsi kädessä. Jopa 91% Houdinin valikoimasta koostuu kierrätetyistä vaatteista Bluesign-sertifioiduissa, uusiutuvissa tai hajoavissa materiaaleissa - usein yhdistettynä toinen toisiinsa. Olitpa etsimässä alusvaatteita, alusasuja, uutta fleecepaitaa tai pitkälle kehitettyä kuorivaatekappaletta, voit olla varma, että saat vaatekappaleen, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Houdinin vaatteet sopivat uteliaille seikkailijoille, jotka haluavat suojella ja säilyttää luontomme pitkälle tulevaisuuteen.

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-25%
-25%
UUSI
UUSI
Näyttää 1 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 5

Houdini - Fleecepaidat, alusasut ja kuorivaatteet suurella ympäristötavoitteella

Ruotsalainen tuotemerkki Houdini on jo vuodesta 1993 työskennellyt ahkerasti toteuttaakseen visionsa "Maximum Experience. Zero Impact". Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Houdinin vaatteet, siitä huolimatta valitsetko kuoritakin, fleecepaidan vai alusasun, antavat sinulle kaiken mitä tarvitset seikkailuusi – ilman että ne rasittavat luontoa. Tänä päivänä  91%* Houdinin vaatevalikoimasta koostuu kierrätetyistä, Bluesign sertifioiduista, uusiutuvista ja hajoavista materiaaleista- usein yhdistettynä toinen toisiinsa. Houdinilta löydät taatusti vaatteet tuleviin seikkailuihisi. Tämä on tuotemerkki sinulle, joka haluaa suojella luontoa ja planeettaamme, jotta fantastinen luontomme säilyisi tuleville sukupolville.

Houdini perustaja, Lotta Giornofelice oli hiihto- ja kiipeilylomalla Uudessa Seelannissa, kun hän tutustui stretch-fleece-materiaaliin. 90-luvulla kyseinen materiaali oli suhteellisen tuntematonta ulkoiluvaattemarkkinoilla, mutta kun Lotta alkoi valmistaan toiminnallisia vaatteita stretch-fleecestä, tuli siitä nopeasti suosikki materiaali kiipeilijöiden keskuudessa. Tämä oli Houdini tuotemerkin alkutaival, joka 2000-luvun alussa laajensi niin eristysvaate- kuin alusasuvaate valikoimaansa. Ainutlaatuisten toiminnallisuusvaatteiden avulla Houdini aloitti vallankumouksen Outdoor-ulkoiluvaatemarkkinoilla. He kehittivät jotain uutta, nimittäin ajatuksen siitä, että toiminnallisen funktiovaatteen ei ainoastaan tarvitse olla toiminnallinen vaan myös hyvännäköinen ja tyylikäs. Vuonna 2007 Houdini lanseerasi ensimmäiset tuotteensa, jotka oli valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Siitä lähtien on kestävyys ja toiminnallisuus kulkeneet käsi kädessä kaikkialla tuotekehityksessä. Houdinin tavoitteena on, että sinä voit lähteä ulos luontoon ja nauttia puiden, vuorien ja vesistöjen seurasta – ilman että sinusta jää haitallisia jälkiä ympäristöön.

Ympäristöpolitiikka on nykyään mukana punaisena lankana koko Houdinin tuotantoketjun läpi. Suurin osa Houdinin vaatteista on valmistettu kierrätetyistä ja/tai hajoavista materiaaleista, ja koko heidän ajattelutapansa tuotannon ympärillä on ainutlaatuinen verrattuna moniin muihin tuotemerkkeihin, joita markkinoilta löytyy. Houdini tekee töitä sen eteen, että vaatteillasi on monia eri käyttötarkoituksia. Et siis tule löytämään heiltä erilaisia takkeja vaellukseen, pyöräilyyn tai arkikäyttöön. Houdini-takin pitäisi sen sijaan toimia kaikissa kohtaamissa tilanteissasi, sillä mitä vähemmän vaatteita ostetaan, sitä pienempi vaatteiden ympäristövaikutus on. Jotta voidaan varmistaa tuotteen käyttökelpoisuus ja monipuolisuus, on Houdinilla käytössä yksityiskohtainen tarkistuslista taatakseen vaatteiden käyttökelpoisuuden, kestävyyden ja estetiikan. Kaikkien tuotteiden on vastattava vaatteiden käyttäjän todellista tarvetta, minkä takia kaikissa Houdinin vaatteissa tulee aina olemaan yksi tai monta tarkoitusta.

 

*Kestävyyslistan mukaan kevät/kesä 2018

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…