10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »
Meindl

Meindl on saksalainen perheyritys, joka on tullut tunnetuksi luotettavista kengistään, joiden valmistuksessa vaatimukset niin laadun, toiminnallisuuden kuin mukavuudenkin suhteen on asetettu korkealle. Yritystä johtaa nykyisin jo yhdeksäs sukupolvi, joka varmistaa että innostus aitoon käsityöhön säilyy ja näkyy toiminnassa. Uteliaisuus uusia haasteita ja seikkailuja kohtaan vie kehitystä eteenpäin, jotta Meindl-vaelluskenkäsi olisivat itsestäänselvä kumppanisi - missä, milloin ja kuinka ikinä vaellatkaan.

-26% Meindl Borneo 2 MFS - Vaellussaappaat seuraavaan seikkailuusi
-36% Meindl Borneo Lady 2 MFS - Vaellussaappaat seuraavaan seikkailuusi

Meindl

Meindlin suvulla on suutarin ammatista todella pitkä traditio, sillä sen aloitti Petrus Meindl vuonna 1683 Kirchanschöringissä. Lopulta vuonna 1928 suku perusti oman yrityksen, jonka otti johtoonsa Lukas Meindl. Vuosien varrella on tapahtunut paljon, mutta suutariperinne on edelleen läsnä Meindlillä. Yrityksen valmistamat kengät ovat voittaneet useita palkintoja ja kunniamainintoja, mikä on entisestään vahvistanut niiden asemaa markkinajohtajana vaelluskenkien saralla. Monet nimekkäät seikkailijat ja vuorikiipeilijät ovat käyttäneet juuri Meindl-kenkiä tutkimusmatkoillaan eri puolilla maailmaa. Meindl oli myös yksi ensimmäisistä Gore-Tex-materiaalia käyttäneistä kenkävalmistajista, mikä osoittaa, että he seisovat kehityksen eturintamassa ja tietävät, kuinka ottaa käyttöön uusia materiaaleja. Lyhyesti sanottuna, Meindl on tarjonnut laatua alusta alkaen!

Meindl tunnetaan parhaiten korkealaatuisista vaellus- ja metsästyskengistään. Ne valmistetaan satavuotisen tradition pohjalta, ja prosessi alusta valmiiseen kenkään sisältää noin 200 vaihetta. Meindl voi ylpeästi käyttää sanoja kuten käsityö, innovaatiot, mukavuus ja huippulaatu sortumatta kerskailuun - heidän kenkänsä säilyttävät palkintopallipaikkansa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Meindliä voisi kuvailla kenkien Rolls Royceksi, eikä heidän kenkiään syyttä nähdä seikkailijoiden käytössä ympäri maailman. Jo vuonna 1978 Hubert Hillmayer kiipesi Mount Everestillle Meindlit jalassaan, ja siitä lähtien tuotemerkki on ollut suosittu niin ammattilaisten kuin ulkoilmaharrastajienkin keskuudessa. 


Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…