40 € lisäalennus yli 200 € ostoksesta* | Koodi: 400off
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä & kajakkeja. Alennus vähennetään nykyisestä hinnasta. Kampanja voimassa 2/2-2023 asti.
 »
Helsdon

Helsdon Outdoorsin on perustanut kanadalainen eräopas Dave Helsdon. Dave keksi ja kehitti ainutlaatuista riippumatto-telttaansa yli 25 vuoden ajan. Tavoitteenamme on luoda kaikille mahdollisuus kokea aitoa luonnon kauneutta. Emme voi estää sadekuuroa kastelemasta sinua, emmekä kylmien tuulien puhallusta niskaasi. Emme voi säätää kuumia kesäöitä viileämmiksi, emmekä tasoittaa leiripaikkaasi maata. Mutta voimme tarjoa riippumatto-teltan joka pitää sinut kuivana, lämpimänä, viileänä ja antaa suojaa kaikenlaisissa olosuhteissa.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…