Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »
Rab

Rab on vuonna 1981 perustettu tuotemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset vaatteet ja luotettavat varusteet, jotka tarjoavat suojaa, mukavuutta ja liikkumisen vapautta kaikkiin seikkailuihin – olipa kyse sitten tunturivaelluksesta, kalliokiipeilystä tai vuorenhuipun valloituksesta. Rabin tuotteet eivät seuraile nopeasti muuttuvia trendejä, vaan sopivat sinulle joka haluat investoida untuvatakkiin, housuihin tai lämpimään makuupussiin, jonka mieluummin korjaat kuin vaihdat uuteen.

-42%
-25%
-24%
-22%
-27%
-23%
-42%
-22%
-22%
-32%
-42%
-32%
-32%
-23%
-22%
-32%
-32%
-23%
-42%
-32%
-42%
-42%
-32%
-32%
-42%
-42%
Sivu 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Sivu 1 / 3

Luotettavat vaatteet ja makuupussit – Rab

Rab sai alkunsa vuonna 1981, kun kokenut vuorikiipeilijä Rab Carrington ompeli ensimmäisen makuupussin käsin vinttihuoneessaan. Hänen laaja kokemuksensa ja intohimonsa vuorikiipeilyä kohtaan näkyivät selvästi makuupussin suunnittelussa ja tarkkaan mietityissä yksityiskohdissa. Ei mennyt kauaa ennen kuin sekä hänen ystävänsä että paikallinen, kasvava kiipeilykerho osoittivat kiinnostusta Rabin designia kohtaan, ja ainutlaatuisten tuotteiden kysyntä alkoi todella ottaa tulta alleen. Nykyään Rabin makuupusseja, housuja ja takkeja käyttävät seikkailijat ympäri maailmaa, ja ne ovat yhtä tuttu näky niin vaativilla tutkimusretkillä kuin tunnelmallisilla leirinuotioillakin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…