-20 % kerrastoista ja paidoista* | Koodi: LAYERS
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 31/1-2022 asti.
 »
Silva

SILVA perustettiin vuonna 1933, kun veljekset Björn, Alvar ja Arvid Kjellström keksivät ensimmäisen nestetäytteisen kompassin. Muutama vuosi myöhemmin vuonna 1935 lanseerattiin toinen keksintö: ensimmäinen otsalamppu The Zeiler. Nykyään noin kahdeksan vuosikymmentä myöhemmin ovat tuotekehityksen ja uudistuksien keskipisteenä edelleen kompassit, otsalamput ja toiminnalliset tuotteet ulkokäyttöön.

SILVA-tuotteiden avulla sinulla on mahdollisuus kokea ja saada enemmän irti elämästä ulkona. Löydä uusi piknik-alue kartan ja kompassin avulla. Lisää liikuntatunteja pimeän saavuttua otsalampun avulla. Pyöräile kaikissa sääolosuhteissa. Elä siis enemmän ulkona.


 

-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
-27%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

SILVA - Otsalamput, pyöräilyvalot ja kompassit

Sinä joka etsit uutta otsalamppua, korkealaatuista pyöräilyvaloa tai esimerkiksi kompassia suunnistukseen, löydät SILVA:lta aina jotain, mikä sopii tarpeisiisi. Kun veljekset Bear, Alvar ja Arvid Kjellström keksivät ensimmäisen nesteellä täytetyn kompassin vuonna 1933, tuli keksinnöstä lähtökohta nykyiselle SILVAlle, joka on edelleen vahva tuotemerkki tarjoamalla innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteilla sinulle, joka haluat elää enemmän elämästäsi ulkona.

SILVAn otsalamput, pyöränvalot, nestejärjestelmät ja varusteet ovat suunniteltu selviytymään kovissa ja ainutlaatuisissa sääolosuhteissa, jotka ovat tyypillisiä pohjoismaiselle ympäristöllemme. Tuotteet on testattu pimeinä ja lumisina talvina, sateisina syksyinä ja aurinkoisina kesäpäivinä. Näin voit olla varma, että laitteet kestävät ja suorittavat optimaalisesti minkä haasteen ne ikinä saavatkaan eteensä. Tuotekehityksessä on nykyään kolme eri käyttöaluetta: urheilu, seikkailu ja työ. Näitä eri alueita arvioidaan ja päivitetään jatkuvasti uusilla tuotemalleilla, jotta voit aina luottaa laitteisiisi - ja keskittyä intohimoosi. Tyylikkäiden ja toiminnallisten otsalamppujen avulla SILVA on voittanut useita arvostettuja palkintoja viime vuosina mitä tulee heidän motivoituneenseen tapaan muotoilla, tuottaa ja kehittää toiminnallisia otsalamppuja.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…