Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Drybagit

-22% Exped Fold Drybag BS XS-L 4-Pack -  Vedenkestävät  kuivakassit varusteillesi
-23% Exped Fold Drybag BS M  - Vedenkestävä  pakkauspussi varusteillesi
-23% Exped Fold Drybag BS S - Vedenkestävä  pakkauspussi varusteillesi
-22%
-22% Exped Fold Drybag BS XXL - Vedenkestävä  pakkauspussi varusteillesi
-22%
-24%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Drybag suojaa tavaroitasi kosteudelta

Drybag on vedenkestävästä materiaalista valmistettu säilytyspussi. Sea to Sumit, Silva ja Exped ovat muutamia tunnettuja valmistajia, joiden tuotteet löydät valikoimastamme. Drybag on loistava apuväline tavaroiden suojaamiseen esimerkiksi melontaretkellä tai vaelluksella, jos odotettavissa on paljon sadetta tai vesistöjen ylityksiä.

Drybag on tavallisesti sylinterin muotoinen, mutta myös muita muotoja on saatavilla. Yleensä pussi suljetaan rullaamalla avointa reunaa niin pitkälle, että pussi on tiivis, ja kiinnittämällä se sitten reunoissa olevilla kiinnikkeillä. Drybageja on saatavana eri kokoisia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Alla muutamia perusohjeita drybagin koon valintaan, jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Makuupussi: 10-15 litraa. Tämän kokoiseen pussiin mahtuu makuupussi, joka yleensä on vaellukselle riittävän pienikokoinen. Joskus lämpötila voi kuitenkin vaatia paksumpaa makuupussia, jolloin se ei välttämättä mahdu drybagiin.
Makuualusta: 8 litraa riittää yleensä, mutta makuualustojen koossa on paljon vaihtoehtoja.
Varavaatteet: 8-13 litraa. Lämpimänä pysyminen on tärkeää mukavuuden ja vilustumisen välttämisen vuoksi. Pidä aina mukana vähintään yksi varavaatekerta.
Ruoka: käytä mielellään läpinäkyvää pussia, jotta löydät etsimäsi helpommin. Valitse pussin koko sen mukaan, kuinka kauan vaellus kestää ja kuinka paljon ruokaa tarvitset mukaan.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…