-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Aurinkolasit

Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat usein välttämättömät niin arjessa kuin urheilussakin. Jos ensisijaisena tarkoituksena on suojautua häikäisyltä, voi aurinkolasien valinnassa kenties tehdä kompromisseja, mutta urheilulasien on oltava kaikin puolin tarkoitukseen sopivat. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja mukavat aurinkolasit niin miehille, naisille kuin lapsillekin, laatumerkeiltä kuten Northug, Julbo ja Blitz. Tutustu valikoimaamme ja löydä lasit jotka parhaiten sopivat lajiisi, olipa se sitten juoksu, pyöräily, vaellus tai mikä tahansa aurinkoisten päivien aktiviteetti.

Kehyksien ja sankojen oikea muotoilu on tärkeää, jotta lasit istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan myös liikkuessa. Pyöräilyyn tarkoitetut lasit ovat useimmiten hieman kaarevia sekä nenän ja korvien kohdalta pehmustettuja, jotta lasit eivät hierrä kypärän kanssa käytettäessä.

Joissakin laseissa on vaihdettavat linssit, jolloin voit muokata laseja sään ja olosuhteiden mukaan. Parhaat aurinkolasit suodattavat pois UVA-, UVB-, UVC- sekä valkoisen valon aallonpituudet 100%:sti. Valitessasi aurinkolaseja pohdi, millaisissa olosuhteissa ja kuinka pitkään kerrallaan tulet niitä käyttämään, ja valitse sen mukaan itsellesi parhaiten sopivat lasit.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…