10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Taskulamput

-37%
-29%

Taskulamput

Kaikissa sääolosuhteissa toimiva taskulamppu on ensiarvoisen tärkeä esimerkiksi vaelluksella. Täältä löydät erilaisia ulkokäyttöön sopivia, myös veden- ja iskunkestäviä taskulamppuja. Nextorch, silva ja Olight ovat muutamia esimerkkejä tunnetuista valmistajista, joiden laadukkaat taskulamput löydät valikoimastamme.

Led-lamppujen edut

Useimmissa taskulampuissa käytetään nykyisin led-teknologiaa. Led-taskulamppu käyttää hyvin vähän virtaa, ja siten niiden käyttöikä on useimmiten jopa kymmenkertainen tavallisiin hehku- ja halogeenilamppuihin verrattuna. Led-lamppu ei myöskään kuumene käytössä. Monissa valikoimamme led-taskulampuissa on lisäksi säädettävä valoteho, jolla voit pidentää paristojen kestoa.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…