Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Kiipeily

Kiipeile turvallisesti korkealaatuisten varusteiden kuten valjaiden, kiipeilykenkien sekä crashpadien avulla.

-31%
-17%
-30%
-17%
-31%
-17%
-31%
-17%
-22%
-17%
-32%
-24%
-22%
-31%
-31%
-17%
-30%
-22%
Sivu 1 / 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 13

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-31%
-17%

Turvalliset kiipeilyvaljaat ja varusteet

Täältä löydät kaikki valikoimamme bouldering- ja kiipeilyvarusteet kuten valjaat, kiipeilykengät, crashpadit, varmistimet, jarrut, karabiinit, kiipeilyköydet ja liidut sekä kiipeilyvaatteet ja lähestymiskengät. Tunnettuja laadukkaiden kiiipeilyvarusteiden ja -vaatteiden valmistajia ovat mm. Black Diamond, Edelrid, Metolius, Petzl, Patagonia, Klättermusen ja Houdini.

Turvallisuus on kiipeilyssä kaiken a ja o, olipa kyse sitten köysikiipeilystä tai boulderoinnista, ulkona tai sisällä kiipeilykeskuksen tiloissa. Siksi varusteiden valinnassa tulee huomioida monia eri tekijöitä. Oavtko esimerkiksi kiipeilykengät sopivat boulderointiin, sisäkiipeilyyn, kalliokiipeilyyn tai kiipeilykilpailuihin? Ovatko kengät sopivan kokoiset ja hyvin istuvat? Onhan käyttämäsi kiipeilykypärä suunniteltu juuri kiipeilyyn ja sopiiko se pääsi muodolle?

Köysikiipeilyssä tarvitaan lisäksi esimerkiksi jarruja, karabiineja ja nauhalenkkejä, joiden kestävyys ja laadukkuus on luonnollisesti erittäin tärkeää. Ulkona boulderoidessa mukana tulee puolestaan olla putoamista pehmentäviä crashpadeja.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…