10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Laukut

-31%
-31%
-27%
-27%
-30%
-27%
-27%
-27%
-31%
-22%
-27%
-32%
-27%
-32%
-27%
-27%
-27%
-27%
-26%
-27%
-25%
-26%
-21%
-21%
-25%
-30%
Sivu 1 / 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 10

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-31%
-30%

Laukut

Laukkuja on yhtä monenlaisia kuin käyttötarkoituksiakin, mutta laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan niin matkoille, harrastuksiin kuin arkipäiväänkin! Vaude-, Thule- ja Patagonia -selkäreput, Eagle Greek- ja Fjellpulken-matkakassit, Camelback- ja Coxa-juoksureput ja Evoc-pyöräilylaukut ovat vain muutamia esimerkkejä tuotteista ja tuotemerkeistä, joita valikoimassamme on.

Valitse tilanteeseen parhaiten sopiva laukku

Pyörälaukku on täydellinen laukku pidemmille pyörälenkeille tai pyöräilylomalle.
Selkäreppu on yleisnimitys selässä kannettaville laukuille, joita löytyy moniin eri käyttötarkoituksiin.
Hiihto/laskettelureppu istuu hyvin selkää vasten, ja sopii useimmiten hyvin myös esimerkiksi kiipeilyyn. Joissakin repuissa on ABS-toiminto, joka suojaa käyttäjää lumivyöryn sattuessa.
Treenireppu tai juoksureppu sopii juoksuun ja muihin vastaaviin liikuntamuotoihin. Osa malleista on tarkoitettu tavaroiden mukana kuljettamiseen, kun taas toisissa on nestejärjestelmä, joka helpottaa juomista suorituksen aikana.
Tuolireppuja käytetään usein luontoretkillä tai metsästyksessä, mutta toki ne sopivat myös marjojen tai sienien poimintaan.
Varustelaukut ja matkakassit ovat tilavia ja helppoja pakata, siis yksinkertaisuudessaan toimivia.
Tietokonelaukku voi olla salkku- tai reppumallinen, valitse omiiin tarpeisiisi parhaiten sopiva malli.
Olkalaukku on helppo ottaa mukaan kävelylle tai pyöräilemään. Monissa olkalaukuissa on myös käteviä pikkutaskuja.
Kantorepussa saat pienet lapset mukaan niin lyhyemmälle retkelle kuin vaelluksellekin. Lapsen lisäksi tuolin sivutaskuihin saat pakattua mukaan myös varusteita.
Vyölaukku voi olla suunniteltu joko tavaroiden tai juomien kuljetukseen. Osassa laukuista on tilaa tavaroille, juomavöissä juomapulloille ja joissakin yhdistyvät molemmat ominaisuudet.
Suksipussi on tarkoitettu suojaamaan suksia, ja helpottamaan niiden kantamista.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…