-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Lamput & Valaistus

Valaistus

Etsitkö valaisinta esimerkiksi telttaan tai sähköttömään mökkiin? Patterikäyttöinen led-lyhty, UCO-kynttilälyhty tai kaasulla toimiva Primus-lyhty on siihen toimiva ratkaisu. Lisäksi löydät valikoimastamme myös esimerkiksi Black Diamond- ja Petzl-otsalamput, Nextorch-taskulamput sekä Cateye- ja Ledx-pyöränlamput.

Kaasu- vai led-valaisin?

Jos aiot käyttää valaisinta teltan sisällä, suosittelemme valitsemaan led-valaisimen. Kaasulla toimivat lamput taas sopivat käytettäväksi ulkona, hyvin ilmastoiduissa ulkoteltoissa, laavuissa ja vastaavissa tiloissa. Kaasuvalaisimen etuja ovat tunnelmallinen ja pehmeä valo sekä se, että siihen voi käyttää samaa kaasusäiliötä kuin retkikeittimeen. Kaasulamppu tuottaa myös lämpöä.

Käyttötarkoitus määrittää myös sopivan valaisimen koon. Jos liikut luonnossa, tarvitset valoa tiennnäyttämiseen tai vaikkapa varusteiden korjaamiseen, pienemmät taskulamput ja otsalamput ovat hyvä valinta. Telttaan, kotaan tai katokseen puolestaan saat viihtyisään valaistuksen lyhdyillä, joiden valokeila on laajempi. Saatavilla on myös taskulamppuja ja lyhtyjä, joissa on sopivia toimintoja molempiin tarkoituksiin. Nämä modernit monitoimivarusteet mukautuvat moneen tilanteeseen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…