10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Otsalamput

-17%
-37%
-28%
-32%
-25%
-17%
-25%
-25%
-25%
-22%
-25%
-25%
-44%
-29%
UUSI
-30%
-16%
-31%
-28%
-25%
-28%
-18%
Sivu 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Sivu 1 / 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-17%
-37%
-32%
-17%
-25%
-25%

Otsalamput

Otsalamppu valaiseen tiesi jättäen samalla kädet vapaiksi, ja on siksi loistava lisävaruste esimerkiksi hiihtoon, juoksuun ja sauvakävelyyn talven pimeydessä tai öiseen aikaan. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tehokkaat Black Diamond- ja Petzl-otsalamput. Jos ulkoilet liikenteen keskellä, huolehdithan lisäksi esimerkiksi heijastinliiviä käyttämällä, että muut liikkujat näkevät sinut!

Otsalamppuja on saatavilla lukuisilla eri toiminnoilla ja ominaisuuksilla varustettuna, ja siksi lamppua valitessa on hyvä pohtia, millaisissa olosuhteissa tulet käyttämään sitä. Lyhyempiin ulkoiluhetkiin riittää rajatumpikin patterien kesto, erityisesti jos käytössäsi on ladattavat paristot. Pidemmillä vaelluksilla taas pitkä akunkesto on tärkeää. Patterien tai akkujen kestoaikaan voi usein vaikuttaa säätämällä lampun valaisutehoa tarpeen mukaan.

Valaisutehoa mitataan lumeneissa, ja suurempi lumen-arvo tarkoittaa voimakkaampaa valotehoa. Joissakin lampuissa valaisutehoa boi säätää, ja siten pienentää energiankulutusta. Yleisesti ottaen 40 lumenia vastaa tunnelmavalaistusta kotonasi, 200 lumenia tavallista taskulamppua. Monien otsalamppujen teho on noin 100-200 lumenia.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…