25 % lisäalennus valinnaisista juoksukengistä* | Koodi: 20RUN
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita. Alennus vähennetään nykyisestä hinnasta. Kampanja voimassa 7/7-2022 asti.
 »

Veitset & Puukot

Veitset

Veitsi tulee valita käyttötarkoituksen mukaan. Täältä löydät kaikki valikoimaamme kuuluvat veitset ja puukot, esimerkiksi tunnetuilta valmistajilta Fjällkniven, Morakniv, Marttiini ja Eka. Kovaan käyttöön kannattaa valita yhdestä kappaleesta valmistettu veitsi, joka kestää hyvin iskuja ja vääntöä. Hiiliteräs voidaan teroittaa muita teräslaatuja paremmin, mutta se terävyyden kesto on rajallinen. Ruostumattomat terässeokset taas kestävät kosteutta muita teräksiä paremmin, mutta niiden teroitus- ja hiontaominaisuudet eivät ole yhtä hyvät.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…