25 % lisäalennus valinnaisista juoksukengistä* | Koodi: 20RUN
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita. Alennus vähennetään nykyisestä hinnasta. Kampanja voimassa 7/7-2022 asti.
 »

Mekot & Hameet

-22%
-31%
-31%
-31%
-27%
-41% Patagonia W's Fleetwith Skort - Monipuolinen housuhame pyöräilyyn
-31%
-50%
-51% Patagonia W's Amber Dawn Dress - Tyylikäs, pehmeä ja mukava mekko
-27%
-41%
-41% Houdini W's Dawn Dress  - Monikäyttöinen mekko niin arkeen kuin matkalle
-36%

Mekko tai hame on oiva vaatekappale myös aktiiviseen ulkoilmaelämään! Esimerkiksi Houdini ja Patagonia valmistavat kauniita ja käytännöllisiä mekkoja ja hameita kevyistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, joten ne sopivat loistavasti niin luonnossa liikkumiseen kuin kototna oleiluunkiin. Tai sopisiko sinulle skort eli shortsien ja hameen yhdistelmä, tai naisellinen juoksuhame?

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…