-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Kosketusnäyttöhanskat

-20%
-16%
-24%
-20%
-20%
-18%
-20%
-33%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

KOSKETUSNÄYTTÖKÄSINEET

Pienen kylmyyden ei tarvitse estää sinua käyttämästä kännykkääsi, siksi meiltä löytyy laaja valikoima käsineitä, kosketusnäyttöominaisuudella! Nämä käsineet on varustettu johtavalla materiaalilla, yleensä peukalon ja etusormen kohdalta, jotta voit käyttää niitä kosketusnäytö- älypuhelimella. Valitse vuorettomien, ohuiden sisäkäsineiden ja vedenpitävien vaihtoehtojen tuotemerkkeistä kuten The North Face, Hestra, Black Diamond ja Outdoor Research.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…