Koko:

Koko - Hanskat:

Osasto:

Valmistaja:

Väri:

Vedenpitävät hanskat

Lajittelu:

Tuotteita per sivu:

VEDENPITÄVÄT HANSKAT VAELLUKSEEN, PYÖRÄILYYN & HIIHTOON


Vedenpitävillä käsineillä pidät kädesi aina kuivana, siitä huolimatta, jos vaellat, kalastat, pyöräilet tai hiihdät. Täältä löydät vedenpitävät suojahanskat naisille, miehille ja lapsille tuotemerkkeiltä Hestra, Sealskinz, Didrikson ja Black Diamond.

Vedenpitävät hanskat ovat verrattavissa vapauden tunteenseen. Niiden ansiosta kätesi pysyvät lämpiminä ja kuivana, ja näin ollen kätesi ei tule kylmäksi ja märäksi kun olet ulkona ja seikkailet. Edes äkillinen sadokuuro ei haittaa menoa. Monissa vesitiiviissä hankoissa on myös irrotettava vuori esim. fleece, mikä tekee niistä uskomattoman monipuoliset. Siten voit mukauttaa hanskojasi aktiviteettiesi, sään ja kauden mukaan, saadaksesi hanskat, joka vastaavat tarpeitasi.

Vettähylkivä tai vedenpitävä - Tiedätkö eron?

Tiedätkö mitä eroa vedenpitävällä ja vettä hylkivällä hankoilla on? Se voi kuulostaa pieneltä yksityiskohdalta, mutta kun olet ulkona veden äärellä tai juutut kovaan rankkasateeseen, voi tämä yksityiskohta olla se, mikä tekee suuren eron. Vettähylkivä materiaali on tiiviisti kudottu ja sillä on esim. DWR-käsitelty pinta, joka suojaa sinut kevyiltä sadekuuroilta ja roiskeilta. Tämä pinta pitää veden loitolla, mutta vain tietyn verran. Pinta voi kulua ajan kuluessa ja sen toiminta voi heikentyä, jos esimerkiksi peset usein hanskasi. Vedenpitävä materiaali pitää taas sinut kuivana, vaikka joutuisit keskelle kaatosadetta. Se on usein valmistettu tiiviisti kudotusta nylonista ja yksityiskohdat kuten saumat ovat tiivistetty, jotta vesi ei pääsisi sisälle mistään. Pisimmälle kehitetyt hanskat on valmistettu hyvin hengittävästä materiaalista, mikä tarkoittaa, että saat 100% vedenpitävät hanskat - mutta kosteus ja liiallinen kehon lämpöä löytää tiensä ulos hanskoista. Joten siitä huolimatta, jos vain satut kohtaamaan kevyen sadekuuron tai jäät runsaan rankkasateen alle, löydät kaikki varusteet seuraavalle outdoor-hetkellesi täällä!

Suositut tuotemerkit

Lataa…