10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Vedenpitävät hanskat

UUSI
-16%
-20%
-30%
-30%
-25%
-27%
-23%
-30%
-20%
-30%
-31%
-34%
-31%
-20%
-31%
-31%
-21%
-38%
-23%
-41%
-31%
-37%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-30%
-30%
-27%
-25%
-20%
-30%

Vedenpitävät käsineet

Vedenpitävillä ja vettähylkivillä käsineillä pidät kätesi aina kuivana, olitpa sitten vaelluksella, kalastamassa, pyöräilemässä tai hiihtolenkillä. Täältä löydät vedenpitävät ja vettähylkivät käsineet naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Hestra, Sealskinz, Didrikson ja Black Diamond.

Valikoimaamme kuuluvat sekä vedenpitävät sormikkaat että kintaat eli rukkaset. Vedenpitävien hanskojen kanssa kätesi pysyvät lämpiminä ja kuivana, vaikka sadekuuro yllättäisikin kesken ulkoilmaseikkailun. Monissa vesitiiviissä hanskoissa on myös irrotettava vuori esimerkiksi fleece-kankaasta, mikä tekee niistä monipuoliset. Irtovuoren avulla voit mukauttaa hanskat sopiviksi erilaisiin aktiviteetteihin, vuodenaikoihin ja säätiloihin.

Vettähylkivä tai vedenpitävä - Tiedätkö eron?

Tiedätkö mitä eroa vedenpitävillä ja vettä hylkivällä hanskoilla on? Tämä saattaa kuulostaa mitättömältä nyanssierolta, mutta on tosiasiassa merkittävä, kun olosuhteet ovat vaativammat ja ulkoilet vaikkapa sadesäällä. Vettähylkivä materiaali on tiiviisti kudottu, ja sillä on esim. DWR-käsitelty pinta, joka suojaa kevyiltä sadekuuroilta ja roiskeilta. Pinta siis pitää veden käsineiden ulkopuolella, mutta vain tietyissä määrin.

Vedenpitävä materiaali sen sijaan pitää kätesi kuivana, vaikka joutuisit keskelle kaatosadetta. Se on usein valmistettu tiiviisti kudotusta nylonista ja yksityiskohdat kuten saumat ovat tiivistetty, jotta vesi ei pääsisi sisälle mistään kohdasta. Pisimmälle kehitetyt hanskat on valmistettu hyvin hengittävästä materiaalista, mikä tarkoittaa, että saat 100% vedenpitävät hanskat, mutta kosteus ja liiallinen kehon lämpö löytävät tiensä ulos hanskoista. Valitse tarpeidesi mukaan joko vettähylkivät tai vedenpitävät käsineet - Outdoorexperteniltä löydät laajan valikoiman molempia!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…