-20 % kerrastoista ja paidoista* | Koodi: LAYERS
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 31/1-2022 asti.
 »

Pipot & Kaulaliinat

UUSI
UUSI
-22%
-22%
-22%
-22%
-22%
-22%
-17%
-18%
-18%
-22%
-22%
-23%
-25%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-22%
-22%
UUSI
-23%

Pipot & Kaulaliinat

Täältä löydät pipot, pannat ja balaclavat sekä kaulaliinat ja tuubihuivit, joita tarvitset hiihtoon, talven juoksulenkeille ja muuhun ulkoiluun kylmässä säässä. Laadukkaiden varusteidemme tunnettuja valmistajia ovat muun muassa Dählie, Sätila, Buff, Swix ja Salomon.

Pipon tai kaulaliinan valintaan vaikuttavat lämmöntarpeesi sekä mihin aktiviteettiin aiot niitä käyttää. Pipo lämmittää luonnollisesti enemmän kuin panta, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin myös kasvoja suojaava balaclava eli ns. Kypärämyssy, joka onkin ykkösvalinta hyvin kylmiin ja tuulisiin olosuhteisiin. Leudompaan säähän korvia suojaava, mutta kampaustasi säästävä otsapanta voi sen sijaan olla loistava varuste.

Hiihtoon ja juoksuun suunniteltu pipo on useimmiten vuorattu korvien kohdalta, mutta yläosasta ohuempaa materiaalia, joka päästää ulos ylimääräistä lämpöä. Valikoimassamme on myös korvalappuja sekä tuubihuiveja, joita voi käyttää monipuolisesti niin pipona, huivina, otsapantana jne.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…