10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Villasukat

UUSI
-31%
-36%
-31%
-37%
-36%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Villasukat joka lähtöön

Villa on perinteinen ja hyväksi havaittu sukkien materiaali, joka sopii useimpiin tilanteisiin. Valikoimastamme lödät tuotteet tunnetuilta valmistajilta kuten Darn Tough, Devold, Smartwool tai Ruotsissa tuotteensa valmistava Woolpower. 

Modernit, ohuet merinovillasukat toimivat erinomaisesti intensiivisissä aktiviteeteissa, hieman paksummat puolestaan esimerkiksi vaelluksilla. Tehokkaasti lämpöä säätelevä ja kosteanakin lämmittävä villa on aito luonnonmateriaali, jonka ominaisuudet ovat lyömättömät! 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…