20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Nahkahanskat

UUSI

Nahkakäsineet

Mikä on mielestäsi aitojen nahkakäsineiden tärkein ominaisuus? Kenties, se kuinka loistavasti nahka toimii uloimpana suojaavana kuorikerroksena, kulutuksenkestävien nahkakintaiden pitkäikäisyys, tai vain nahan kaunis ulkonäkö? Mitä ikinä eniten arvostatkin, meiltä löydät laajan valikoiman nahkakäsineitä tunnetuilta valmistajilta kuten Hestra, Black Diamond ja Outdoor Research.

Nahkahanskojen hoito

Voit pidentää nahkakäsineidesi käyttöikää ja säilyttää niiden hyvät ominaisuudet oikealla hoidolla. Pese nahkakäsineet vain tarvittaessa, ja silloinkin kevyesti käsin. Kuivaa kostuneet tai vastapestyt hanskat huoneenlämmössä, ei koskaan kuivausrummussa, lämpöpatterilla tai lähellä avotulta. Rasvaa käsineet nahalle sopivalla rasvalla ja pyyhi ylimääräinen rasva pois liinalla. Anna hanskojen kuivua yön yli, jolloin ne ovat valmiit seuraavaa käyttökertaa varten.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…