Viimeinen tilaisuus: -20% repuista ja vedenpitävistä pakkauspusseista* Koodi: BACK20
*Ei koske tuotemerkkejä Norrøna, Härkila, Mountain Equipment ja Thule. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 21.6.2021 asti.
 »

Nahkahanskat

-20%
-20%
-20%
-22%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%

HANSKAT – AITOA NAHKAA


Mikä on sinulle tärkeintä kun valitset nahkahanskoja? Onko hanskojen kestävä kuori joka on vastustuskykyinen ulkoisia jännityksiä vastaan vai että hanskat on tehty aidosta nahasta, vai onko vain niin yksinkertaista, että hanskoilla on loistava ja kaunis keltainen väri? Mitä ikinä eniten arvostatkin, löydät meiltä aina laajan valikoiman sormikkaita/hanskoja aidolla nahalla. Valitse useiden tunnettujen tuotemerkkien keskuudesta kuten Hestra, Black Diamond ja Outdoor research.

Nahkahanskojen hoito

Koska nahka on elävää materiaalia, sitä on käsiteltävä oikealla tavalla, jotta käsineesi pitävät mahdollisimman kauan. Nahkahanskojen hoitoa varten sinun tarvitsee vain harjata ne kevyesti harjan oltaessa haalean veden alla ja antaa niiden sitten kuivua huoneenlämmössä (ei koskaan kuivausrummussa, lämpöpatterilla tai lähellä avotulta). Sitten rasvaat käsineet rasvalla käyttäen käsiäsi ja kangasliinaa. Anna hanskojen kuivua yön yli, jotta ne ovat valmiina käyttöön seuraavaksi päiväksi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…