-20% vaellusvaatteista* Koodi: VK20
*Ei koske tuotemerkkejä Norrøna, Härkila ja Mountain Equipment. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 23.6.2021 asti.
 »

Sisähanskat

-53%
-24%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

MAKSIMOI LÄMPÖERISTYS SISÄHANSKOILLA


Kun ulkona on kylmä, on hyvä idea kerrospukeutua jopa mitä tulee käsiin. Käyttämällä sisähanskoja paksumpien käsineiden alla, voit maksimoida lämpöeristyksen, jotta jaksat seikkailla kauemmin. Täältä löydät kaikenkenlaiset sisähanskat villalla ja synteettisillä kankailla Hestra, Woolpower- & Devold merkeiltä naisille, miehille ja lapsille.

Sen lisäksi, että saat paremman lämmöneristyksen, on sisähanskat myös kätevät, kun säädät monoja, otat jotain esille repustasi tai teet jotain muuta, johon tarvitset tarkkuutta. Tällaisina hetkinä, paksu hanska voi olla tiellä, mutta sisähanska kädessä sinun ei tarvitse seistä ja palella täysin paljain käsin. Monissa hanskoissa on myös johtavaa materiaaliaalia peukan ja etusormen kohdalla, minkä avulla voit käsitellä kännykkääsi ottamatta käsineitäsi pois. Siitä huolimatta, jos etsit sisähanskoja jokapäiväiseen käyttöön, hiihtoon tai treeneihin, pidämme huolen siitä, että löydät  aina meiltä laajan valikoiman hanskoja, jotka vastaavat tarpeitasi ja tarpeisiisi!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…