Viimeinen päivä: -20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Sisähanskat

Sisähanskat

Kylmällä säällä kannattaa kerrospukeutumista soveltaa myös käsiin. Alushanskat paksumpien käsineiden alla lisäävät lämpöeristystä, jolloin voit ulkoilla pidempään ja mukavammin. Täältä löydät eri materiaaleista valmistetut alushanskat tunnetuilta valmistajilta kuten Hestra, Woolpower ja Devold. Valikoimassamme on tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Paitsi lämmittävät, sisähanskat ovat myös käytännölliset kun esimerkiksi säädät monoja, otat jotakin repustasi tai teet käsilläsi jotakin muuta tarkkuutta vaativaa. Paksut käsineet ovat silloin kömpelöt, mutta täysin paljain käsin oleminen kylmässä säässä ei miellyttävää. Valikoimastamme löydät myös ohuet sormikkaat, jotka mahdollistavat kosketusnäytön käytön.

Etsitpä alushansikkaita hiihtolenkille, retkeilyyn tai päivittäiseen käyttöön, valikoimastamme löydät varmasti sopivat. Materiaaleissa on valinnanvaraa aina nopeasti kuivuvasta keinokuiduista laadukkaaseen ja pehmeään merinovillaan. Tutustu ja valitse omasi!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…