-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Lapaset

-20%
-23%
-23%
-15%
-20%
-20%
-20%
-20%
-30%
-23%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

LAPASET - VILLAA, AITOA NAHKAA TAI GORE-TEX:IA


Ulko- vai sisähanska? Riippumatta siitä, miten aiot käyttää lapasiasi, täältä löydät monenlaisia vaihtoehtoja naisille, miehille ja lapsille. Meiltä löydät Sätilan klassisesti kuvioidut villalapaset, kestävät aidot nahkalapaset ja Gore-Tex lapaset esimerkiksi Hestralta. Lasten suosikki lapasia löydät muun muassa Didrikson, Kombi ja Isbjörn merkeiltä.

Lapasissa on hyvä lämmöneristys kylmiin olosuhteisiin. Lämpimän lapasen laittaminen tavallisten hanskojesi päälle voi tehdä ihmeitä, kun pysähdyt ja lepäät seikkailusi aikana. Sopii myös lapsille, koska lapaset on helppo laittaa päälle ja ottaa pois, ja ne antavat hyvän suojan kylmää ja kosteutta vastaan.

Jos kätesi kylmenevät hyvin helposti, voi lämpolapaset auttaa asiaa. Lämpölapasissa on paristoilla toimivat lämpövahvistimet, jotka kulkevat lapasen läpi, mikä auttaa pitämään lämmön säästä ja tilanteesta riippumatta. Katso kaikki lämpöhanskat täältä >>

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…