Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Kintaat

-37%
-27%
-22%
-25%
-32%
-22%
UUSI
-32%
-32%
-22%
-25%
-22%
-22%
-22%
-22%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

Kintaat

Täältä löydät kintat naisille, miehille ja lapsille. Valikoimassamme on runsaasti eri käyttötarkoitukseen sopivia ja eri materiaaleista valmistettuja kintaita, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivat. Tunnettuja tuotemerkkejä valikoimassamme ovat esimerkiksi Sätila, Hestra, Didriksons, Kombi ja Isbjörn.

Kintaat eli rukkaset ovat lämpimimmät käsineet kylmiin olosuhteisiin. Niitä voi myös käyttää toisten käsineiden päällä esimerkiksi tauolle pysähdyttäessä. Jos palelet erityisen helposti, voivat lämpökintaat olla hyvä ratkaisu. Lämpökäsineissä on pattereilla toimivat lämpövastukset, jotka pitävät kätesi lämpiminä kylmimmässäkin säässä. Tutustu lämpökäsineisiin täällä

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…