Viimeinen tilaisuus: -20% repuista ja vedenpitävistä pakkauspusseista* Koodi: BACK20
*Ei koske tuotemerkkejä Norrøna, Härkila, Mountain Equipment ja Thule. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 21.6.2021 asti.
 »

Sormikkaat

-24%
Näyttää 1 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 5

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-25%
-29%

NAHKA & VILLA SORMIKKAAT KAIKENLAISIIN AKTIVITEETTEIHIN


Täältä löydät sormikkaat erilaisista  materiaaleista: kuten villa, aito nahka ja Gore-Tex naisille, miehille ja lapsille kerättynä yhteen ja samaan paikkaan. Meiltä löydät päällyshanskat sormilla tai ilman sekä sisäkäsineet extra lämmöneristykseen. Tarjoamme laajan valikoiman suosittuja tuotemerkkejä, kuten Hestra, Black Diamond, North Face, Outdoor Research ja Kombi.

Sormikkaat antavat sinulle liikkumisvapauden samalla kun voit pitää kätesi lämpimänä. Siksi ne ovat erinomaiset korkean intensiviteetin kaltaisissa aktiviteeteissa, kuten juoksu tai hiihto, joissa voit nopeasti nostaa kehosi peruslämpöä. Etsitkö käsineitä vain hiihtoa varten, on olemassa malleja, jotka ovat erityisesti suunniteltu kestämään kylmiä tuulia. Löydät muun muassa Hestalta useita erilaisia malleja windstopper-materiaalilla. Juoksuun on valittavissa useita erilaisia käsineitä, jotka tarjoavat esimerkiksi tehokkaan kosteudenkulkukyvyn, tai kosketusnäyttö ominaisuuden, jotta voit helposti vaihtaa musiikkia älypuhelimellasi.

Oletteko erittäin paleilevainen tai kylmä käsistäsi, voivat lämpöhansikkaat olla hyvä valinta. Läpöhansikkaissa on paristokäyttöiset lämpövahvistimet, jotta takuulla pidät kätesi lämpimänä.

Katso kaikki lämpökäsineet täältä >>

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…