10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Synteettiset alusasut

-39%
-34%
-16%
-30%
-20%
-24%
-19%
-41%
-33%
-34%
-15%
UUSI
-33%
-15%
-24%
-31%
-30%
-36%
-19%
-20%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-16%
-34%
-20%
-24%
-19%
-41%
-34%

Synteettiset kerrastot

Etsitkö kerrastoa kovaan treeniin? Silloin synteettinen alusasu voi olla oikea valinta. Täältä löydät synteettiset urheilukerrastot kaikkiin aktiviteetteihin. Valikoimassamme on tunnettujen valmistajien tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Tutustu vaikkapa tuotemerkkien Craft, Houdini, Patagonia ja Helly Hansen kerrastoihin!

Synteettiset kerrastot on yleensä valmistettu kokonaan polyesteristä tai polyesterisekoitteesta. Nämä kerrastot sopivat erinomaisesti urheilulajeihin, joissa hikoilet paljon, sillä ne kuljettavat kosteuden pois iholta tehokkaasti. Joissakin synteettisissä kerrastoissa on hajujen muodostumista vähentäviä ominaisuuksia.

Jos harrastuksen luonteeseen kuuluu intensiteetin vaihtelu, voi synteettinen alusasu tuntua kylmältä, kun intensiteetti laskee hikoilun jälkeen, ja vaate on kostea. Tällaisissa lajeissa voi esimerkiksi ohut, merinovillainen aluskerrasto olla parempi valinta. Valikoimassamme on myös sekoitemateriaalista valmistettuja kerrastoja, joissa yhdistyy villan ja synteettisen materiaalin parhaat ominaisuudet. Tutustu merinovillakerrastoihin täällä >> 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…