-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Synteettiset alusasut

-20%
-20%
-23%
-20%
-20%
-20%
-23%
-23%
-23%
-23%
-20%
-23%
-38%
-35%
-30%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-35%
-23%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

SYNTEETTINEN ALUSASU VAUHDIKKAISIIN AKTIVITEETTEIHIN  


Etsitkö alusasua aktiviteetteihisi tai kuntoiluun? Silloin synteettinen alusasu voi olla juuri se oikea valinta sinulle. Täältä löydät laajan valikoiman synteettisiä alusasuja naisille, miehille ja lapsille tuotemerkkeiltä Craft, Houdini, Patagonia ja Helly Hansen.

Tekokuituinen alusasu valmistetaan yleensä 100-prosenttisesta polyesteristä tai jonkinlaisesta polyesteriseoksesta. Nämä alusasut ovat täydellisiä eri aktiviteetteihin kun treenat ja hikoilet paljon niin kesällä kuin talvellakin. Ne tarjoavat parhaan mahdollisen kosteudenkuljetuskyvyn ja varmistavat, että pysyt kuivana riippumatta siitä, minkä haasteen kohtaat. Joitakin synteettisiä alusasuja käsitellään myös esim. Polygienialla, joka auttaa pitämään huonot hajut loitolla. Aktiviteeteissä, joissa vaihdat eri aktiviteettitasoja, on hyvä tietää, että hikinen keinotekoinen alusasu koetaan usein kylmäksi ihoa vasten, kun aktiviteettitasoasi on madaltunut. Jos aiot olla pitkään aktiivisena kylmässä ilmassa, kannattaa harkita kevyempää alusasua esimerkiksi. merinovillalla, joka pysyy lämpimänä, vaikka siitä tulisi kostea. Merinovilla on myös itsestäänpuhdistuva ja torjuu luonnollisesti huonoa hajua. Yksi vaihtoehto on yhdistää synteettinen  ja merinovillanen alusasu jotta saat molempien alusasujen parhaat puolet. Voit myös valita alusasun, joka on valmistettu osaksi polyesteristä ja osaksi villasta. Esimerkkinä tästä löytyy Craft:iltä on tehnyt synteettisen alusasun nimeltään Wool Comfort.

Nähdäksesi meidän merinoalusasut klikkaa tästä >>

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…