25 % lisäalennus valinnaisista juoksukengistä* | Koodi: 20RUN
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita. Alennus vähennetään nykyisestä hinnasta. Kampanja voimassa 7/7-2022 asti.
 »

Merinovillaiset alusasut

-32% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-31%
-32%
-33%
-27%
-27%
-27%
-27%
-26%
-22%
-22%
-27%
-27%
-27%
-33%
-22%
-22%
-32% Devold Breeze Woman Long Johns - Naisten pehmeät merinovillaiset kerrastohousut
-27%
Sivu 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Sivu 1 / 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-32% Devold Breeze Woman Long Johns - Naisten pehmeät merinovillaiset kerrastohousut

Merinovillakerrastot

Täältä löydät hienoimmasta merinovillasta valmistetut kerrastot niin miehille, naisille kuin lapsillekin, tunnetuilta merkeiltä kuten Woolpower, Norröna, Devold ja Icebreaker.

Merinovillavaatteet ovat yksi suosituimmista tuotekategorioistamme, eikä ihme. Merinovillasta valmistetut vaatteet sopivat käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina - niin talvella, keväällä, kesällä kuin syksylläkin. Villa on luonnostaan hengittävä materiaali, joka estää pahan hajun muodostumista, samalla sitoen paljon ilmaa sisäänsä ja lämmittäen tehokkaasti. Jos aiot käyttää merinovillakerrastoa keväällä, kesällä ja syksyllä, kannattaa tähän tarkoitukseen valita kevyempi ja ohuempi vaihtoehto.

Merinovilla eristää, hengittää, viilentää ja lämmittää - aina tarpeen mukaan. Siksi se onkin jokaisen ulkoilmaseikkailuissa viihtyvän vaatevaraston perusta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…