Alusasu-tyypit:

Koko:

Koko - Lapset:

Osasto:

Valmistaja:

Väri:

Merinovillaiset alusasut

Lajittelu:

Tuotteita per sivu:

  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

ALUSASUT MERINOVILLALLA JOKA SÄÄHÄN, AKTIVITEETTEIHIN JA KAIKILLE YKSILÖILLE


Merinovilla kuuluu meidän suosituimpiin kategorioihin. Ei vain talvikuukausina - mutta myös keväällä, kesällä ja syksyllä. Villasta saat luonnollisesti pehmeän vaatteen, korkealla hengityskyvyllä, mikä sopii sekä lapsille että aikuisille, riippumatta siitä, miten ja milloin alusasua tullaan käyttämään. Täältä löydät meidän kaikki hienoimmat merinovilla alusasut tuotemerkeiltä Woolpower, Norröna, Devold ja Icebreaker.

Mietitkö ostavasi alusasun merinovillalla? Silloin on hyvä tietää, että materiaali ilmoitetaan eri paksuuksien mukaan, ja se taas ilmoitetaan grammoina. Yleisesti ajateellen, mitä paksumpi alusalus on – sitä lämpimämpänä pysyt. Tämä on kuitenkin vain osa totuutta, koska tarvitset merinoalusasun, joka sitoo ilman tehokkaasti materiaalin, jotta pysyt oikein lämpimänä pitkän aikaa. Hyvä esimerkki alusasuista, mikä onnistuu tässä on Woolpowerin klassinen alusasu villafroteekankaalla.

Jos käytät merinovilla alusasuasi keväällä, kesällä, syksyllä tai treenien aikana, voit valita kevyemmän vaihtoehdon esim. 150 grammaisen. Koska villa hengittää hyvin, on se myös ihanteellinen hikisen harjoittelun aikana, koska se on luonnollisesti itsepuhdistuva ja vastavaikuttaa huonoa hajua. Varmista vain, että muistat ripustaa alusasusi ja tuulettaa sen/ne kun olet valmis. Siitä huolimatta, miten aiot käyttää alusasuasi on merinovilla aivan loistava materiaali mikä eristää, hengittää, jäähdyttää tai puhdistuu helposti riippuen siitä mitä tarvitset – siksi sen pitäisikin olla perustana kaikkien Outdoor-ulkoiluaktiviteetti harrastajien vaatekaapissa!

Suositut tuotemerkit

Lataa…