-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Alusasuhousut

-24%
-19%
-25%
-24%
-16%
-22% Devold Hiking Woman 3/4 Long Johns- Naisten merinovillaiset alusasu -housut
-22% Devold Breeze Man Long Johns - Miesten merinovillaiset pitkät housut
-18%
-23%
-24%
-24%
-25% Devold Breeze Woman Long Johns - Naisten pehmeät merinovillaiset kerrastohousut
-20%
-20%
-20%
-22%
-16%
-18% Icebreaker Mens 200 Oasis Leggings - Miesten merinovillaiset kerrasto/pitkät housut
-20%
-23%
-20%
-20%
-20%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-24%
-24%
-24%
-22% Devold Breeze Man Long Johns - Miesten merinovillaiset pitkät housut
-23%

ALUSASUHOUSUT TREENIIN, ARKEEN JA ULKOILUUN


Täältä löydät kaikki pehmeät ja kauniit alusasuhousut yhdestä ja samasta paikasta! Löydät alusasuhousut synteettisestä materiaalista hienoimpaan merinovillaan, sekä 3/4-housuista täyspitkiin alusasuhousuihin riippuen tarpeistasi. Erilaiset alusasut ovat saatavilla naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Devold, Aclima, Woolpower, Kari Traa, Icebreaker ja Norröna.

Kun on kyseessä pitkien housujen valinnasta ja aiotko valita synteettiset tai villaiset housut, on valintasi yksinkertaisesti maku- ja tarvekysymys. Jos aiot treenata ja pidät tärkeimpinä ominaisuuksina maksimaalista kosteusdenvälityskykyä, kestävyyttä ja kulutuskykyä, on keinotekoisen materiaalin alusasuhousut hyvä vaihtoehto sinulle. Jos haluat lisätä lämmöneristystä, on merinovilla vahva vaihtoehto. Merinovilla on luonnon itsepuhdistuva materiaali, joka hengittää hyvin ja myös vastavaikuttaa huonoa hajua. Materiaali eristää niin lämpöä kuin kylmyyttä yhtä hyvin, joten pysyt lämpimänä tai viileänä riippuen siitä, mitä juuri nyt tarvitset.

Uusien alusasuhousujesi pituus riippuu siitä, mistä pidät, mutta joissakin tapauksissa voi olla hyödyllistä valita ¾ pitkät housut, kuten jos olet menossa hiihtämään ja koet että täyspitkät alusasuhoususi menevät monoissa rullalle. Asetatko ensisijalle lämmön, kosteudenkuljetuskyvyn ja toiminnallisuuden riippuu täysin sinusta, mutta voit olla varma siitä, että meiltä löydät aina alusasut jokaiselle tarpeelle, säälle ja yksilölle!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…