10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Aluspaidat

-34%
-31%
-31%
-16%
-25%
-30%
-36%
-31%
-28%
-29%
-29% Icebreaker Mens 150 Zone LS Crewe -Miesten merinovillainen  alusasu- & kerrosto-paita
-27%
-24%
-20%
-29%
-29%
-25%
-25%
-30%
-27%
-41%
-28%
-31% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-30%
-41%
-29% Icebreaker Wmns 150 Zone LS Crewe- Naisten pitkähihainen merinovillainen aluspaita
-20%
-28% Devold Breeze Man Shirt - Miesten merinovillainen aluspaita arkeen tai aktiviteetteihin
Sivu 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Sivu 1 / 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-16%
-34%
-25%
-31%

Merinovillaiset ja synteettiset aluspaidat

Jos etsit mukavaa aluspaitaa, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Täältä löydät synteettiset ja merinovillasta valmistetut aluspaidat kaikkiin aktiviteetteihin. Valikoimassamme on tunnettujen valmistajien tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin, tutustu vaikkapa Aclima, Devold, Craft, Icebreaker tai Woolpower-aluspaitoihin!

Valitse aluspaita sen perusteella, missä aiot käyttää sitä. Synteettiset aluspaidat toimivat loistavasti kaikissa korkean intensiteetin harrastuksissa, joissa on tärkeää, että vaate kuljettaa kosteutta pois iholta tehokkaasti. Esimerkiksi juoksussa tai hiihdossa mukavuutta lisää, jos alusvaate tuntuu lämpimältä vaikka se olisikin jo hiostunut märäksi. Tällöin merinovillasta valmistettu aluspaita on hyvä valinta. Villa on hengittävää ja estää pahan hajun muodostumista, samalla lämmittäen tehokkaasti. Jos haluat lisäsuojaa kaulalle, valitse kaulukselllinen malli.

Talven lisäksi merinovillainen aluspaita sopii hyvin käytettäväksi myös muina vuodenaikoina esimerkiksi vaelluksilla. Tähän tarkoitukseen kannattaa valita kevyempi ja ohuempi paita. Ota merinovillavaatetta valitessasi myös huomioon, kuinka korkea ruumiinlämpösi ja sen myötä lämmöntarpeesi normaalisti on.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…