-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Aluspaidat

-25%
-23%
-20%
-21%
-23%
-24%
-17%
-21%
-22%
-20%
-20%
-19%
-22%
-19%
-21%
-22%
-25%
-21%
-25%
-19%
-19%
-22%
-24%
Näyttää 1 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 5

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-25%
-20%
-20%
-24%
-22%
-21% Icebreaker Mens 150 Zone SS Crewe - Miesten merinovillainen  lyhythihainen aluspaita

ALUSPAIDAT MERINOVILLALLA JA TEKOKUIDULLA KAIKILLE VUODENAJOILLE


Jos etsit mukavaa ja tyylikästä aluspaitaa, olet löytänyt sen! Täältä löydät paljon niin synteettisiä kuin villaisia aluspaitoja naisille, miehille ja lapsille, joten voit olla varma, että löydät juuri sen, joka sopii sinulle ja sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät aluspaitoja useilta suosittuilta tuotemerkkeiltä kuten Woolpower-, Aclima, Devold, Kari Traa, Norröna ja Icebreakeriltä.

Kun valitset aluspaitaasi, on lähtökohtana; missä, milloin ja miten aiot käyttää sitä. Syntettiiset aluspaidat toimivat kaikkein inteesiivisimmissä aktiviteeteissa, joissa sinulle on tärkeintä maksimaalinen kosteudenkuljetuskyky. Mutta jos aiot käyttää aluspaitaa esim. talviurheilussa tai alppiurheilussa, kuten hiihdossa, voi olla mukavaa, että aluspaitasi lämmittää, vaikka se olisikin märkä. Silloin merinovilla-aluspaita on todella hyvä valinta sinulle. Villa hengittävää hyvin ja vastavaikuttaa huononhajuntuotantoa ja tarjoaa sinulle lämmön, mitä tarvitset. Jos haluat lisäsuojaa kaulaan, voit valita "puoli-zip" -paidan, jossa on korkeampi kaulus ja suojus inhottaville aukoille, joista kylmyys voi tulla sisälle. Aluspaidat löydät esimerkiksi Woolpower:ilta, joiden paidoissa on pidempi selkäosa.

Merinovillainen yläosa on myös hyödyllinen, kun olet aktiivinen ja esimerkiksi vaellat keväällä, kesällä tai syksyllä. Mutta muista valita kevyempi merinovillainen aluspaita noin 150 gramalla, koska se sopii paremmin lauhempaan ilmastoon. Ja muista – jotta voit olla tyytyväinen uuteen aluspaitaasi ja tuntea olosi todella mukavaksi, sinun täytyy ottaa huomioon oma normaali kehonlämpösi, ja valita sen mukaisesti. Onnea matkaan!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…