Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Aluspaidat

-32% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-31%
-32%
-27%
-27%
-27%
-27%
-26%
-27%
-27%
-27%
-22%
-22%
-27%
-22%
-27%
-27%
-27%
-27%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-32% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-32%
UUSI

Merinovillaiset ja synteettiset aluspaidat

Jos etsit mukavaa aluspaitaa, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Täältä löydät synteettiset ja merinovillasta valmistetut aluspaidat kaikkiin aktiviteetteihin. Valikoimassamme on tunnettujen valmistajien tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin, tutustu vaikkapa Aclima, Devold, Craft, Icebreaker tai Woolpower-aluspaitoihin!

Valitse aluspaita sen perusteella, missä aiot käyttää sitä. Synteettiset aluspaidat toimivat loistavasti kaikissa korkean intensiteetin harrastuksissa, joissa on tärkeää, että vaate kuljettaa kosteutta pois iholta tehokkaasti. Esimerkiksi juoksussa tai hiihdossa mukavuutta lisää, jos alusvaate tuntuu lämpimältä vaikka se olisikin jo hiostunut märäksi. Tällöin merinovillasta valmistettu aluspaita on hyvä valinta. Villa on hengittävää ja estää pahan hajun muodostumista, samalla lämmittäen tehokkaasti. Jos haluat lisäsuojaa kaulalle, valitse kaulukselllinen malli.

Talven lisäksi merinovillainen aluspaita sopii hyvin käytettäväksi myös muina vuodenaikoina esimerkiksi vaelluksilla. Tähän tarkoitukseen kannattaa valita kevyempi ja ohuempi paita. Ota merinovillavaatetta valitessasi myös huomioon, kuinka korkea ruumiinlämpösi ja sen myötä lämmöntarpeesi normaalisti on.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…