PRE SEASON SALE | JOPA 60%
Löydä viime vuoden tuotteita mahtavaan hintaan
 »

Kompressiopaidat

-20%
/images/product/medium/67978.jpg
False
/images/product/medium/67977.jpg
False
-32%
/images/product/medium/23052.jpg
False

Kompressiopaidat

Kompressiotrikoot ovat monelle tuttu vaate, mutta tiesitkö, että myös pitkähihaisia ja t-paitoja on saatavana kompressio-ominaisuuksilla varustettuna? Täältä löydät kaikki valikoimaamme kuuluvat kompressiopaidat samasta paikasta - tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten 2XU ja Skins. Huomioithan, että kompressiovaatteiden mitoitus poikkeaa tavallisista vaatteista, joten tutustu huolellisesti tuotekuvauksiin ja kokotaulukoihin.

Kompressiovaatteiden tarkoituksena on parantaa verenkiertoa ja hapensaantia, nopeuttaa palautumista ja antaa tukea keskivartalolle urheilusuorituksen aikana. Joissakin vaatteissa on ilmoitettu, kuinka paljon kompressiota vaate aikaansaa. Skaala on 8 mmhg - 40 mmhg, ja mitä suurempi luku, sen enemmän kompressiota. Yli 30 mmhg kompressiovaatteita ei tule käyttää ilman lääkärin ohjeita ja suositusta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…