-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Kompressiopaidat

-23%
-23%
-19%
-23%
-23%
-20%
-60%

Kompressio-paidat tehostamaan verenkiertoa

Treenimaailmassa puhutaan usein kompressiotrikoista, mutta tiesitkö, että on myös olemassa t-paitoja ja paitoja kompressio ominaisuuksilla?! Tänne olemme koonneet kaikki kompressio-paitamme yhteen ja samaan paikkaan, jotta voit helposti verrata eri vaihtoehtoja ja valita, mikä kompressiotyyppi sopii sinulle parhaiten. On hyvä pitää mielessä, että kompressiopaitojen koot voi poiketa tavallisista funktio-paidoista. Ole siis tarkka ja varmista kokotaulukosta kokosi ja lue tuotekuvaukset.

Aivan kuin kompressiotrikoiden teho, on kompressiopuseron teho sama, elikkä; nopeampi palautuminen ja lisääntynyt verenkierto. Saat myös paremman hapenottokyvyn ja vakaamman kehon, mistä voi olla hyötyä kovan treenin aikana. Kompressiopaita voi myös auttaa sinua ylläpitämään parempaa asentoa koko treenin ajan. Jos mmHg-numero on määritetty, se kertoo, kuinka paljon puristusta/kompressiota paidassa on. Taulukko on 8 mmhg - 40 mmhg, mutta perussääntö on; Mitä suurempi numero, sitä enemmän kompressiota. Yli 30 mmHg kompressiolla kohdalla, ota ensin yhteyttä lääkäriin, sillä näin korkean asteen kompressio on tarkoitettu kroonisesta verenkiertohäiriöstä kärsiville henkilöille.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…