10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Villapaidat

-32%
-25%
-28%
-29% Icebreaker Mens 150 Zone LS Crewe -Miesten merinovillainen  alusasu- & kerrosto-paita
-30%
-61%
-29% Icebreaker Wmns 150 Zone LS Crewe- Naisten pitkähihainen merinovillainen aluspaita
-24%
-25%
-27% Icebreaker Mens 150 Zone SS Crewe - Miesten merinovillainen  lyhythihainen aluspaita
-35%
-30%
-30%
-29%
-16%
-24%
-37%
-30%
-23%
-41% Devold Breeze Woman T-shirt V-neck - Naisten merinovillainen pehmeä t-paita
-23%
-35%
-30%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-28%
-29% Icebreaker Mens 150 Zone LS Crewe -Miesten merinovillainen  alusasu- & kerrosto-paita
-29% Icebreaker Wmns 150 Zone LS Crewe- Naisten pitkähihainen merinovillainen aluspaita
-24%
-30%

Merinovillainen paita sopii moneen käyttöön

Täältä löydät lyhyt- ja pitkähihaiset merinovillapaidat naisille, miehille ja lapsille. Tunnettujen valmistajien kuten Houdini, Woolpower, Icebreaker ja Devold, mallistoista löytyy sekä paksumpia että ohuempia paitoja eri käyttötarkoituksiin. Merinovillainen t-paita tai pitkähihainen merinovillapaita on monikäyttöinen vaatekappale, ja eri paksuisina ne sopivat ympärivuotiseenkin käyttöön.

Villapaidalla on monia hyviä ominaisuuksia, esimerkiksi vähäisempi pesuntarve (usein pelkkä tuuletus riittää), sekä kyky imeä itseensä kosteutta jopa 30 % painostaan, ennen kuin vaate alkaa tuntua märältä. Viimeksimainittu yhdessä hyvien lämmönsäätelyominaisuuksien kanssa aikaansaa esimerkiksi sen, että ohut merinovillainen t-paita sopii hyvin myös treeniin. Villapaidan lämpimyyttä arvioidessa pelkkkä paksuus ei kerro kaikkea, vaan tärkeää on myös se, kuinka paljon ilmaa materiaali sitoo itseensä. Villlan monipuoliset ominaisuudet takaavat sen, että löydät joka vuodenaikaan ja aktiviteettiin sopivat paidat!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…