Viimeinen tilaisuus: -20% repuista ja vedenpitävistä pakkauspusseista* Koodi: BACK20
*Ei koske tuotemerkkejä Norrøna, Härkila, Mountain Equipment ja Thule. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 21.6.2021 asti.
 »

Villapaidat

-24% Devold Breeze Woman T-shirt V-neck - Naisten merinovillainen pehmeä t-paita
-18%
-17%
-20%
-20%
-20%
-24%
-19%
-24%
-20%
-25%
-21% Icebreaker Mens 150 Zone SS Crewe - Miesten merinovillainen  lyhythihainen aluspaita
-20%
-20%
-20%
-19%
-23%
-20%
-17%
-25%
-21% Devold Tinden Spacer Man Jacket . Miesten tekninen merinovillaiinen urheilupaita
-20%
-25%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-18%
-24%
-20%
-24%
-19%
-20%
-21% Icebreaker Mens 150 Zone SS Crewe - Miesten merinovillainen  lyhythihainen aluspaita

Paidat ja T-paidat pehmeällä merinovillalla

Täältä löydät lyhyt- ja pitkähihaiset villapaitamallit naisille, miehille ja lapsille. Tarjoamme laadukkaan valikoiman sekä paksuja että ohuita merinovillaisia paitoja suosituilta tuotemerkeiltä kuten Houdini, Woolpower, Bergans & Aclima.

Villanpaidan edut ovat monet, esimerkiksi sitä tarvitsee tuskin pestä (riittää monessa tapauksessa että sen tuulettaa) ja se voi imeä jopa 30 % omasta painostaan ennen kuin se tuntuu märältä. Merinovillaiset ohuet t-paidat toimivat todella hyvin myös treenien aikana. Villapuseroa ostaessa on helppo kiinnittää huomiota materiaalin paksuuteen, koska yleinen väärinkäsitys on, että pidät paremmin lämpöä  paksummassa villavaatteessa. Tämä pätee osittain, mutta on kaukana koko totuudesta. Jos olet todella helposti paleleva ja oleskelet äärimmäisen kylmässä ilmassa, on sinun myös otettava huomioon, kuinka paljon ilmaa materiaali sitoo paitaan, koska pikemminkin ilma paidan sisällä, joka pitää sinut lämpimänä, eikä vaatekappaleen paksuus. Hyvä esimerkki tästä on Woolpowerin paidat villafroteekankaalla, tai Aclimas Hotwool. Vuodenajasta ja aktiviteetista huolimatta, kiitos villan monipuolisten ominaisuuksien, on sinun helppo löytää villapaita, joka sopii juuri sinulle ja tarpeisiisi!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…