20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Fleecepaidat

UUSI
UUSI
-25%
UUSI
-30%
UUSI
UUSI
-20%
-21%
-20%
-30%
-30%
-35%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

UUSI
UUSI
-25%

Fleecepaidat

Täältä löydät lämpimät ja tyylikkäät fleece-puserot naisille, miehillle ja lapsille tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Houdini, Norröna, Bergans ja Kari Traa. Fleece-kankaita on eri paksuisia, ja takkeja on saatavana niin hupullisina kuin ilman huppua. Kaikki erilaisista materiaaleista valmistetut hupparimme löydät täältä >>.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…