-20% shortseista, t-paidoista ja aurinkolaseista* Koodi: SOL20
*Ei koske Norrøna-tuotemerkkiä. Alennus vähennetään suositushinnasta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Kampanja voimassa 27.6.2021 asti.
 »

Kompressiotrikoot

-25%
-25%
-15%
-25%
-16%
-23%
-19%
-53%
-53%
-53%
-40%
-35%
-50%
-50%
-62%
-40%
-35%
-40%
-43%
-50%
-35%
-50%
-60%
-25%

Kompressiotrikoot

Parempi verenkierto, tehokkaampi lämmitys ja nopeampi toipuminen ovat vain muutamia kompressiotrikoiden hyödyistä. Täältä löydät valikoiman kompressiotrikoita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten 2XU ja Craft. Kun valitset kompressiotrikoot on hyvä tietää, että koot vaihtelevat tavallisiin trikoihin verrattuna. Varmista siis kokosi kokotaulukosta ja lue tuotekuvaukset huolellisesti.

Kompressiotrikoot auttavat sinua maksimoimaan suorituskykysi aina lämmityksestä palutumiseen. Ne lisäävät verenkiertoa ja saavat hapen liikkumaan nopeammin lihaksiin, mikä effektivisoi lämmittelyn ennen aktiviteettia. Treenin aikana krompressiotrikoot auttavat stabilisoimaan lihaksesi vähentämällä riskiä, kuten lihasten jännitystä. Tämä minimoi myös pitkällä tähtäimellä  vakavampien vammojen riskit. Toisin sanoen kompressiotrikoot auttavat sinua optimaaliseen suoritukseen treenin aikana. Kun olet lopettanut aktiviteettisi ja lihaksesi palautuvat, kompressio auttaa sinua ylläpitämään verenkiertoa, kun keho on jo siirtynyt lepovaiheeseen. Tämä paitsi vähentää turvoitusta, mutta myös nopeuttaa lihasten palautusprosessia.

Kompressioaste annetaan mmHg: ssä. Mitä suurempi numero, sitä suurempi kompressio. Kompressiotrikoissa tyypillinen aste on 23-30 mmHg, mikä tarkoittaa, että puristus on vakaa ja kiinteä, mutta asteikko menee aina 8 mmHg - 40 mmHg. Jos kompressio/puristus on yli 30 mmHg, ota yhteys lääkäriin, koska näin korkean asteen tuote on ainoastaan tarkoitettu auttamaan ihmisiä, joilla on kroonisesti alhainen verenkierto.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…