10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Kompressiotrikoot

Kompressiotrikoot

Täältä löydät kaikki valikoimaamme kuuluvat kompressiohousut samasta paikasta - tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten 2XU ja Skins. Valikoimassamme on sekä täyspitkiä että shortsipituisia trikoita, joista löydät varmasti sopivat. Huomioithan, että kompressiovaatteiden mitoitus poikkeaa tavallisista vaatteista, joten tutustu huolellisesti tuotekuvauksiin ja kokotaulukoihin.

Kompressiovaatteiden tarkoituksena on parantaa verenkiertoa ja hapensaantia, mikä puolestaan tehostaa lämmittelyä ja palautumista. Kompressiovaate myös antaa tukea lihaksille urheilusuorituksen aikana, ja voi siten auttaa ennaltaehkäisemään lihasrevähdyksiä. Joissakin kompressiovaatteissa on ilmoitettu, kuinka paljon kompressiota vaate aikaansaa. Skaala on 8 mmhg - 40 mmhg, ja mitä suurempi luku, sen enemmän kompressiota. Yli 30 mmhg kompressiovaatteita ei tule käyttää ilman lääkärin ohjeita ja suositusta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…