Koko:

Osasto:

Valmistaja:

Väri:

Softshelltakki

Lajittelu:

Tuotteita per sivu:

Softshelltakit

Täältä löydät softshelltakit useissa eri malleissa naisille, miehille ja lapsille. Softshelltakki sopii erinomaisesti sinulle joka harrastaa juoksua, pyöräilyä, kiipeilyä tai hiihtoa, sen loistavan kosteudenkuljetuskyvyn takia.

Softshelltakit ovat uskomattoman monipuolisia ja niitä arvostavat monet eri ikäiset urheilijat. Ne suojaavat enemmän kuin tavalliset fleecepaidat ja ovat joustavampia kuin perinteiset kuoritakit. Softshelltakkien kysyntä on kasvanut merkittävästi, koska kiinnostus vuoristo-, kiipeily-, hiihto-, pyöräily- ja juoksuaktiviteeteihin on kasvanut yhä suuremmaksi. Näille aktiviteeteille yhteinen tekijä on, että ne pitävät kehon rasituksessa pidempään. Tämä vaatii vaatteilta pehmeyttä ja joustavuutta, jotta ne hengittävät hyvin ja tarjoavat optimaalisen kosteudenkuljetuskyvyn. 

Nykyään voit löytää softshelltakkeja useista eri malleissa ja materiaaleissa. Takeille yhteinen tekijä on niiden kehon kuivanapito kovan treenin aikana, jolloin syke ja hientuotanto ovat korkealla tasolla. Softshelltakit ovat usein neulottu joustaviksi ja sopivat niin päällysvaatteiksi kuin välikerrosvatteiksi. Ne hengittävät hyvin, ja verrattuna kuoritakkiin, ne sopivat mukavasti esimerkiksi t-paidan päälle. Softshelltakkien huono puoli on, että ne pitävät vain vähän vettä vesisateen yllättäessä jolloin kastut täysin. Jos aiot oleskella sateisilla alueilla, on kuoritakki parempi vaihtoehto. mikä sinulle on tärkeää?; Venyvyys, kosteuden kuljetuskyky ja korkea hengittävyys, tai vedenpitävä takki, joka hengittää vähemmän ja tuntuu hieman jäykemmältä intensiivisemmän aktiviteetin aikana.

Jos haluat sekä syödä kakun ja pitää sen, on hybriditakit softshell-materiaaleissa hyvä vaihtoehto koska esimerkiksi näissä takeissa on venyvyyttä silloin kun tarvitset sitä, ja vesitiiviit pinnat osien kohdalla jotka usein ovat alttiina sateen yllättäessä. Etsitkö takkia, joka on yhtä veden- kuin tuulenkinpitävä, on parempi panostaa kuoritakkiin.

Täältä näet valikoimamme hybriditakit & kuoritakit >>

Suositut tuotemerkit

Lataa…