Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Softshelltakit

-32%
-32%
-32%
-32%
-32%
-61%
-32%
-23%
UUSI
-22%
UUSI
-32%
-22%
-32%
-32%
-32%
-61%
-26%

Softshelltakki sopii moneen tilanteeseen

Hyvin kosteutta siirtävä softshelltakki on loistovalinta esimerkiksi juoksuun, pyöräilyyyn, kiipeilyyn ja hiihtoon. Meiltä löydät softshelltakit naisille, miehille ja lapsille - lukuisissa eri väreissä ja malleissa. Tutustu vaikkapa tuotemerkkien Dählie, Fischer, Houdini ja Swix laadukkaisiin takkeihin.

Monipuolinen softshelltakki on saavuttanut suurta suosiota kaiken íkäisten liikkujien parissa. Se suojaa fleece-puseroa enemmän, mutta on perinteistä kuoritakkia joustavampi. Esimerkiksi kiipeily, hiihto, pyöräily ja juoksu ovat kaikki lajeja, joissa liikutaan pitkään, jolloin takilta vaaditaan hengittävyyttä ja kykyä siirtää kosteutta pois. Sohtshelltakki täyttää nämä vaatimukset loistavasti.

Softshelltakki on useimmiten valmistettu joustavasta neuloksesta, ja se sopii käytettäväksi niin päällystakkina kuin välikerroksenakin. Softshelltakki on myös mukava esimerkiksi pelkän t-paidan kanssa, toisin kuin kuoritakit. Toisaalta softshelltakki ei juurikaan pidä vettä, vaan kastuu nopeasti sateessa. Jos haluat yhdistää sekä softshell- että kuoritakin parhaat puolet, tutustu hybriditakkivalikoimaamme. Jos taas tuulen- ja vedenpitävyys ovat prioriteettilistalla korkeimmalla, on  kuoritakki hyvä valinta.

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…