-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »

Kevättakit

UUSI
UUSI
-25%
-52%
-25%
-20%

Kevättakki

Täältä löydät kevättakit naisille, miehille ja lapsille, tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Klättermusen, Lundhags, Tretorn ja Norröna. Valikoimassamme on runsaasti eri malleja ja materiaaleja, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivan kevättakin. Kevättakeissa on erilaisia ominaisuuksia kuten esimerkiksi teipatut saumat ja huppu, jolloin ne sopivat erityisen hyvin vaihteleviin kevätsäihin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…