-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »

Vaellus- ja retkeilyvaatteet

-

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-28% UUSI
UUSI
UUSI
-23%
-21%
-20%
Näyttää 1 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 8

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-20%
-24%
-22%
-15%
-20%

Vaellusvaatteet 

Vaellusvaatteiden tulee olla mukavat, eikä niissä saa olla hankaavia saumoja. Materiaalin on myös hyvä olla kevyttä ja nopeasti kuivuvaa sekä kulutusta kestävää. Valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat vaellushousut, vaellustakit sekä vaellussukat, tunnetuilta valmistajilta kuten Houdini, Icebreaker, Klättermusen ja Norröna.

Kerrospukeutuminen

Kylmällä ja tuulisella säällä kerrospukeutuminen on lämpimänä pysymiseen ehdoton edellytys. Yksinkertaistetusti kerrospukeutuminen tarkoittaa sitä, että paidan, housujen ja takin sijasta puet yllesi useita vaatekerroksia, joilla voit skaalata vaatetusta tarpeen mukaan. Valitse jokainen kerros huolellisesti, ja voit vaeltaa mukavammin säässä kuin säässä.

Alusvaatteet

Alusvaatteet eivät missään tapauksessa saa hiertää. Hengittävä ja kosteutta tehokkaasti iholta vievä merinovilla on hyvä materiaali myös alusvaatteisiin. Löydät meiltä laajan valikoiman merinovilla-alusvaatteilta esimerkiksi tuotemerkeiltä Woolpower ja Icebreaker.

Aluskerrasto

Alusvaatteiden jälkeen seuraavaksi puetaan aluskerrasto, joka voi olla valmistettu synteettisestä materiaalista tai merinovillasta. Merinovillan etuja ovat esimerkiksi sen lämmönsäätelykyky, jonka ansiosta se tuntuu mukavan viileältä hikoillessa ja lämmittää myös kostuneena.

Välikerros

Välikerroksen tarkoituksena on lämmittää sopivasti, joten sen paksuus ja materiaali voi vaihdella ulkolämpötilan mukaan. Välikerrokseksi sopii esimerkiksi fleece-pusero tai ohut untuvatakki.

Kuorikerros

Kuoritakki ja vaellushousut suojaavat säältä sekä esimerkiksi naarmuilta luonnossa liikuttaessa.

Suojavaatteet

Suojavaatekerros muodostuu vaatteista, jotka puetaan päälle vain tarvittaessa. Näitä vaatteita ovat esimerkiksi sadetakki ja -housut. Toinen esimerkki suojavaatteista on paksu untuvatakki, jonka voit pukea päälle esimerkiksi ruokailun ajaksi hyvin kylmissä olosuhteissa vaellettaessa. Suojavaatteiden valinnassa on hyvä huomioida niiden helppo puettavuus: esimerkiksi se, että sadehousut voi vetää jalkaan kenkiä riisumatta.

Viimeisempänä muttei vähäisimpänä – muista, että kerrospukeutuminen ulottuu myös sukkiin. Valitsemalla alimmaksi ohuen merinovillasukan ja päälle paksumman, minimoit hiertymien riskin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…