10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Riippumatot

-20% Eno Sub6 - Todella kevyt riippumatto

Riippumatto

Kuvittele itsesi keinumassa uneen tähtitaivaan alla… riippumatto on helppo kuljettaa, ripustaa ja purkaa. Meiltä löydät mm. Eno- ja Exped-riippumatot, jotka on suunniteltu eritysesti ulkona nukkumiseen.

Riippumatto sopii sinulle, joka haluat tuntea todella nukkuvasi ulkoilmassa, mutta samaan aikaan suojautua hyönteisiltä ja kosteudelta. Riippumaton etuja telttaan verrattuna ovat pieni koko ja keveys, ja se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi vaelluksille, pyörä- ja kanoottiretkille sekä retkeilyyn. Riippumattoa käyttäessäsi vältyt myös sopivan telttapaikan haeskelulta, sillä riippumaton voi helposti ripustaa kahden puun väliin esimerkiksi narujen ja karabiinihakojen avulla.

Kiinnitä riippumaton valinnassa huomiota materiaalin hengittävyyteen ja nopeaan kuivumiseen, jotta vältyt kosteudelta. Moniin riippumattoihin on saatavissa myös hyönteis- ja sadesuojia.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…