20 % alennusta takeista, paidoista & kerrastoista* | Koodi: WINTER20
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 5/12-2022 asti.
 »

BLACK FRIDAY

-

Tänne olemme keränneet vastauksia tavallisimpiin Black Friday -kysymyksiin. Muita, esimerkiksi avokauppaa, toimitusvaihtoehtoehtoja, maksutapoja ja palautuksia koskevia kysymyksiä löydät Usein kysyttyä- ja Ostoehdot-osioista. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Milloin on Black Friday 2022?

Black Friday ajoittuu amerikkalaisen kiitospäivän, eli marraskuun neljännen torstain, jälkeiseen päivään. Black Friday on siis marraskuun neljäs perjantai.

Black Friday 2022: 25. marraskuuta

Black Friday 2023: 24. marraskuuta

Black Friday 2024: 29. marraskuuta

Black Friday 2025: 28. marraskuuta

Black Friday 2026: 27. marraskuuta

 

Kuinka kauan Black Friday kestää?

Black Friday -alemme alkaa kello 0:00 perjantaina ja päättyy 0:00 maanantaina.

Mitkä tuotteet olivat suosituimpia vuoden 2021 Black Friday -alessa?

Vuonna 2021 muun muassa varusteet ja takit  olivat erittäin suosittuja, samoin talvikengät ja elektroniikka, kuten Garmin-tuotteet.

Milloin lähetätte tuotteet?

Tiedostamme Black Fridayn tuoman lisäkuormituksen, ja siksi varastomme on hyvin miehitetty viikonlopun aikana. Pyrimme käsittelemään ja lähettämään kaikki tilaukset mahdollisimman pian, mutta varaamme oikeuden tavallista pidempiin toimitusaikoihin, sillä myös kuljetusliikkeiden kuormitus on tavallista suurempi. Jos tilauksellasi on kiire, suosittelemme valitsemaan Express-käsittelyn, jolloin varastomme priorisoi tilauksen lähetysjonossa.

Tuleeko tämä tuote alennukseen?

Valitettavasti emme voi antaa tietoja tulevista tarjoustuotteista tai -hinnoista. Lisäämme tuotteita aleen koko viikonlopun ajan, joten kannattaa välillä kurkata uudet tarjoukset!

Pidennetty avokauppa Black Fridayn aikana

Olemme pidentäneet avokauppaa 10. tammikuuta asti, jotta voit hankkia joululahjat jo nyt murehtimatta palautusoikeudesta, jos lahja ei olekaan sopiva!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…