Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Vaellusreput

-51%
-24%
-32%
-25%
-42%
-32%
-42%
-18%
-24%
-22%
-32%
-42%
-42%
-32%
-32%
-32%
-32%
-24%
-22%
-32%
-21%
-28%
-32%
-32%
-32%
-32%
-22%
-32%
-32%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-24%
-24%
-22%
-18%
-32%
-32%
-32%

Vaellusreput 

Vaellukselle tarvitaan reppu, joka on käytännöllinen ja käyttäjälleen sopiva. Reppu täytyy myös pakata oikein, jotta sitä on mukava kantaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva vaellusreppu esimerkiksi tuotemerkeiltä Deuter, Mammut, Vaude, Gregory, Exped ja Jack Wolfskin.

Vaellusrepussa tärkeää on istuvuus ja sopiva koko. Sopiva reppu on mukava selässä, vaikka painoa olisikin paljon. Vaellusrepun valinnassa kolme tärkeintä asiaa ovat käyttötarkoitus, koko ja kantosysteemin tyyppi.

Missä ja kuinka kauan vaellat?

Vaelluksen pituus, kohde ja mukaan tarvittavat tavarat määrittävät myös repulta vaadittavat ominaisuudet. Esimerkiksi lyhyelle päivävaellukselle tarvitaan aivan eri varusteet kuin tunturivaellukselle, jolla mukana ovat myös teltta ja keittovälineet.

Repun koko

Valitse päiväretkelle noin 20-40 litran reppu. Talvella mukaan tarvitaan enemmän varusteita kuin kesällä, joten silloin kannattaa valita suurempi koko.

40-60 litran reppu tai rinkka sopii matkoille ja tunturimajojen välisille vaelluksille, joiden kesto on noin 2-3 päivää. Jos aiot ottaa omat ruuat mukaan, repun on oltava suurempi.

Kun lähdet pidemmälle vaellukselle jonne tarvitaan mukaan myös teltta, valitse 60-80 litrainen tai sitä suurempi rinkka. 60-80 litran reppu riittää noin viikon vaellukselle.

Kantosysteemi

Repun tai rinkan kantojärjestelmä voi olla ns. softpack tai rungollinen. Softpack-reppu myötäilee selän muotoa enemmän, kun taas rungollinen rinkka mahdollistaa paremman ilmankierron selkäosassa. Repun runkoon voi myös kiinnittää varusteita, joten se sopii hyvin pidemmille vaelluksille.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…